ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Νέα επιστολή της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας

νέα-επιστολή-της-περιβαλλοντικής-πρω-620726

Από την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας λάβαμε και δημοσιεύουμε νέα επιστολή, την οποία υπογράφουν οι κ.κ. Γιάννης Γερόπουλος και Κώστας Βολιώτης:

Στην απάντησή σας, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, στην επιστολή μας, σχετικά με τη στάση της εφημερίδας σας για την επιδημιολογική μελέτη Μαγνησίας και Θεσσαλίας, αναφέρετε ότι η ευθύνη για τη λογοκρισία που υφίστανται μονίμως οι ανακοινώσεις της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας είναι ευθύνη της αρχισυνταξίας, λες και η αρχισυνταξία είναι κάτι άλλο από την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Φυσικά και είναι δικαίωμα σας να περικόπτετε τις ανακοινώσεις μας, όπως είναι και δικό μας δικαίωμα να τις στέλνουμε ή όχι. Απλώς νομίζαμε ότι η λογοκρισία είναι κάτι που ανήκει στο σκοτεινό παρελθόν.

Όσον αφορά το γιατί απαντήσαμε στα περί «τρομοκρατίας» που αναφέρονταν επανειλημμένα στο επίμαχο άρθρο της εφημερίδας σας, αν δεν αφορούσε και την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας μπορείτε να μας πείτε ποιόν αφορούσε; Το αν οι κίνδυνοι από την καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ είναι «τρομοκρατία» και όχι υπεύθυνη προειδοποίηση προς τους πολίτες, με βάση την επιστήμη και την διεθνή βιβλιογραφία, αυτό θα δείξει το μέλλον και ο καθένας θα έχει τις δικές του ευθύνες του για αυτό.

Τέλος το αν η επιστολή μας είναι «ακατάληπτο κατεβατό» και όχι τεκμηριωμένο κείμενο, αφήστε το στην κρίση και τη νοημοσύνη των αναγνωστών σας.

Απάντηση ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ

Είναι εμφανές ότι αδυνατείτε να κατανοήσετε (ίσως όχι άδικα) τη μεγάλη απόσταση ανάμεσα στη δημοσιογραφική αξιολόγηση και διαχείριση της είδησης και τη λογοκρισία. Και καμία σχέση με εμάς το δεύτερο. Για αυτό αφήστε τα διαρκή κακεντρεχή σχόλια, πολύ δε περισσότερο όταν διαχειρίζεστε την ύλη ενός δικού σας εντύπου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου