ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Οταν το ταξίδι τελειώνει…

οταν-το-ταξίδι-τελειώνει-480261

Του Βασίλη Χαλαστάρα

Με αφορμή την αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης του προέδρου της Ένωσης Προσωπικού Τσιμέντων «Όλυμπος» Βάιου Κουκλουμπέρη, ο Γ.Γ. του σωματείου Βασ. Χαλαστάρας αναφέρει:

«Συνάδελφε πρόεδρε σύντροφε και φιλέ Βάϊο… Μετά από 39 χρόνια δουλειάς και συνεχούς παρουσίας σου στη ζωή και στη δράση του συνδικαλιστικού μας κινήματος, ήρθε και για σένα η ώρα του αποχωρισμού.
Θεωρώντας εξαιρετική τιμή για μένα τη θητεία μου όλα αυτά τα χρόνια στα διάφορα όργανα του Σωματείου δίπλα σου, αισθάνομαι την ανάγκη να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες και να σου πω ότι θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή οι μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί.Όλα αυτά τα χρόνια μοίραζες τη ζωή σου ανάμεσα στη δουλειά και στο Σωματείο. Σήμερα που ήρθε η ώρα να φύγεις μου είναι πολύ δύσκολο να σε αποχαιρετήσω, μου είναι δύσκολο γνωρίζοντας ότι θα είσαι για τελευταία φορά σαν εργαζόμενος και σαν συνδικαλιστής μαζί μας. Βέβαια θα συνεχίσουμε να βλεπόμαστε, όμως σαν επισκέπτης, σαν φίλος, τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο. Θα συναντηθούμε στους αγώνες που θα συνεχιστούν ακόμα πιο αποφασιστικά μπροστά στην καταστροφική για τον λαό μας πολιτική των μνημονίων.

Ευχαριστώ και εκφράζοντας όλους τους συναδέλφους του Δ.Σ. του Σωματείου που συνέβαλες όλα αυτά τα χρόνια στο καλό επίπεδο συνεργασίας, συντροφικότητας και συνευθύνης για να πετύχουμε ότι έχουμε πετύχει και ιδιαίτερα την τελευταία περίοδο που με πολύ κόπο, μαζί με όλους εμάς, υπερασπιστήκαμε τη δουλειά και τις κατακτήσεις μας, όταν όλα γύρω μας γκρεμίζονται. Σε κάθε χώρο δουλειάς στον όμιλο ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ κατέβαλες κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να χτιστούν ισχυροί δεσμοί συναδελφικότητας και φιλίας που κάποιες φορές δοκιμάστηκαν μέσα από διαφωνίες, ωστόσο άντεξαν και δικαίωσαν την άποψη της ενότητας μέσα από τη διαφορετικότητα μας, θεμελιακή αρχή που πρέπει να κρατήσουμε και να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες, αν δεν έχουν το στοιχείο της ιδιοτέλειας και της σκοπιμότητας, είναι δημοκρατική και προωθητική δύναμη για το κίνημά μας. Ευχαριστώ που συνεργάστηκα και μοιράστηκα μαζί σου χαρές και λύπες, οικογενειακά και προσωπικά μας προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια.

Μέχρι να αποτρέψουμε αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για εργασιακή ειρήνη στον όμιλο αλλά και να υπερασπιζόμαστε τις κατακτήσεις μας καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια αντάξιας της εμπιστοσύνης των εργαζομένων που εκπροσωπούμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε να επαναφέρουμε αξίες, όπως την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, που τα τελευταία χρόνια υποχώρησαν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου