ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Οι Γερμανοί και η συμπεριφορά τους

οι-γερμανοί-και-η-συμπεριφορά-τους-522307

Του Περικλή Α. Αργύρη, Βρυξέλλες

Ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Λόρδος Ismay, το 1949 δήλωσε ότι ο κύριος στόχος του ΝΑΤΟ είναι να κρατήσει τους Ρώσους έξω, τους Αμερικανούς μέσα, και τους Γερμανούς κάτω.

Και μετά που διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση και τελείωσε ο κρύος πόλεμος, το ΝΑΤΟ παρέμεινε με περισσότερη προσοχή για να κρατήσει υπό έλεγχο τους Γερμανούς. Ίσως και τώρα αυτοί οι στόχοι έχουν προτεραιότητα, αλλά οι Γερμανοί έχουν πάρει δρόμο.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι στο τέλος του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου οι Αμερικανοί στρατιωτικοί όταν έφτασαν στα Γερμανικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως στην Πολωνία και στη Γερμανία το 1945, δεν πίστεψαν ότι υπάρχουν ανθρώπινα όντα που φέρθηκαν έτσι σε άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν λέξεις στα λεξικά να περιγράψουν αυτά που έγιναν. Και όμως, ήσαν Γερμανοί αυτοί που βρήκαν την τελική λύση και έκαναν όλα αυτά τα κακουργήματα.

Στην Ελλάδα στο Δίστομο, στις 10 Ιουνίου του 1944, μέσα σε δύο ώρες, στρατιώτες της Waffen-SS, υπό την ηγεσία του SS-Hauptsturmfurer Fritz Lautenbach, πήγαν πόρτα με πόρτα και έσφαξαν Έλληνες πολίτες! Έμπαιναν στα σπίτια, εξαλείφοντας όλη την οικογένεια, πρώτα τον πατερά, μετά τη μανά και σφαγή όλων των παιδιών, πέντε και επτά μηνών μώρα!

Όταν έβρισκαν έγκυες γυναίκες, μεταχειρίζονταν ξιφολόγχες να ανοίξουν την κοιλία τους, να πάρουν το έμβρυο να το σκοτώσουν και να αφήσουν τη μανά να πεθάνει από αιμορραγία!!

Σύνολο 218 ανδρών, γυναικών και παιδιών σκοτώθηκαν. Μάρτυρες επιζήσαντες δηλώσαν ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις των SS μεταχειριστήκαν ξιφολόγχες για μώρα στα κρεβάτια τους, έγκυες γυναίκες και αποκεφάλισαν τον πάπα του χωρίου!

Πολλοί λίγοι Γερμανοί καταδικάστηκαν για τα εγκλήματα που έκαναν. Οι περισσότεροι, προστατευόμενοι από τους υπολοίπους Γερμανούς δραπετεύσαν από τη δικαιοσύνη. Όλοι ήσαν Γερμανοί αξιωματικοί του στρατού και των SS και μελή της κυβέρνησης.

Πριν από δέκα χρόνια, η μεγαλύτερη σφαγή στο Αφγανιστάν δημιουργήθηκε από τους Γερμανούς στρατιώτες, και όμως κάνεις δεν είπε ότι αυτά τα γεγονότα σχετίζονται με τα γεγονότα του πολέμου. Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Αμύνης της Γερμανίας, Christian Dienst είχε εξηγήσει ότι «στοχευόμενες δολοφονίες είναι επίσης συμφώνα με το διεθνές δίκαιο».

Ο ισχυρισμός ότι η πολιτική των στοχευόμενων δολοφονιών είναι συμβατή με το διεθνές δίκαιο, είναι λάθος. Η Τέταρτη Σύμβαση της Γενεύης του 1949 απαγορεύει στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον αμάχων.

Δεν είναι μόνο ότι οι στοχευόμενες δολοφονίες είναι παράβαση του διεθνούς δικαίου, αλλά υπενθυμίζουν τα πιο φρικτά εγκλήματα που διεξάγονταν από τις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το μεγάλο ερώτημα είναι: γιατί ο καθένας φοβάται τους Γερμανούς; Έχουν ηττηθεί σε δύο πολέμους και έχασαν την ακεραιότητά τους, αλλά συνεχίζουν να είναι αλαζονικοί.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ότι η επιρροή της ανάπτυξης τους και τις έγκυρες κυβερνήσεις που είχαν, έχουν καταστήσει ισχυρό μυαλό και φυσικά τώρα, και πάλι ισχυρή στρατιωτική δύναμη. Δεν είμαι τόσο βέβαιος ότι δεν έχουν πάλι παραβιάσει τις μεταπολεμικής συμφωνίες και συνθήκες, όπως έκαναν το 1932.

Οι Γερμανοί, που ανήκουν στην Αριά φυλή, αν ήσαν Νάζι κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου η οτιδήποτε άλλο, ήσαν και είναι πραγματικά Γερμανοί και δεν πρόκειται να αλλάξουν. Έχουν μεγαλώσει με τρόπο που άσκησαν πριν από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλαζονικοί, έγκυροι και πιστεύοντας ότι κατέχουν τον κόσμο, και ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.

Ένα περιστατικό που συνέβη το 1976 στην Αίγυπτο δείχνει την αλαζονεία τους.

Σε βενζινάδικο, Αμερικανός, πρώην στρατιωτικός, σταματά να γεμίσει το αυτοκίνητό του. Ο υπάλληλος έρχεται να βάλει τον σωλήνα πλήρωσης στο αυτοκίνητό του και εκείνη τη στιγμή φτάνει ένα άλλο αυτοκίνητο, βγαίνει ο οδηγός και λέει στον υπάλληλο «εμένα πρώτα!!!». Ο Αμερικανός του λέει ευγενικά «με συγχωρείτε εγώ ήμουν εδώ πρώτος», και αυτός απευθυνόμενος προς τον υπάλληλο, χωρίς να δώσει σημασία στον Αμερικανό, λέει «εμένα πρώτον, είμαι Γερμανός!!!».

Βέβαια ο Αμερικανός πείρε το λόγο και του είπε «εσύ είσαι Γερμανός, αλλά εγώ είμαι Αμερικάνος και εσείς χάσατε τον πόλεμο, έτσι θα σταθείς σε προσοχή και θα παρακολουθείς τον υπάλληλο να γεμίζει το αμάξι μου ή θα σε σπάσω στο ξύλο!!!».

Τη Δεύτερα 6 Φεβρουαρίου του 2012, ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Helmut Schmidt ακούστηκε να λέει ότι «η Ελλάδα μπορεί να πάει στην κόλαση!!!»

Δεν είναι μόνο μια συγγνώμη που απαιτείται από την κυβέρνηση τους, αλλά θα πρέπει να υποχρεωθεί να καταβάλει στην Ελλάδα το χρέος τους στο ακέραιο και όλες τις αποζημιώσεις για τις πράξεις που διαπράχτηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια των ετών 1943 – 1945, σύμφωνα με τις συνθήκες που υπέγραψαν το 1990, Συνθήκη ανεξαρτησίας /Συνθήκη ειρήνης.

Τώρα με την συμπεριφορά τους και την έχθρα που δείχνει ο κύριος Σόιμπλε προς την Ελλάδα, ίσως διότι ο πατέρας του να ήταν αξιωματικός των SS εδώ επί κατοχής και υπέφερε από την αντίσταση, μας έχει φτάσει στο σημείο να κάνουμε τρομοκρατικές πράξεις και απόπειρες δολοφονίας. Τα πακέτα βόμβες που στείλανε ήταν κάτι που οι τζιχαντιστές σήμερα κάνουν και δεν το κατανοήσαμε, αλλά εμείς το κάναμε από αγανάκτηση προς τους Γερμανούς.

Είναι γνωστό ότι στον πόλεμο και προπαντός επί κατοχής, η δική μας αντίσταση ήταν η πιο δυνατή στην κατεχόμενη Ευρώπη και τους κόστισε πάρα πολύ, ήταν ένας παράγων που έχασαν τις μάχες στη Μέση Ανατολή. Αυτό δεν το ξεχνάνε οι Γερμανοί, παρ’ όλη την κολακεία ότι αγαπάνε τους Έλληνες και την Ελλάδα, βέβαια μας στέλνουν τον φθηνό τουρισμό.

Ήταν το μόνο κράτος της Ευρώπης που το βοήθησε τόσο πολύ η Αμερική, μετά τον πόλεμο, με το Marshal σχέδιο και μπόρεσαν να ξαναστήσουν όσα είχαν καταστραφείσα να έχουν την τρομερή ανάπτυξη και επομένως την οικονομία που τους έδωσε τη δύναμη και πάλι να κυριαρχούν.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι σήμερα και αύριο η γερμανική Ευρώπη θα συνεχίσει να κυριαρχεί, οπότε δεν θα μπορέσουμε ποτέ να έχουμε την ελευθερία μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου