ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Επιστολή ενημέρωσης των μελών της ΕΦΥΚΕ

επιστολή-ενημέρωσης-των-μελών-της-εφυ-137422

Από την πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΦΥΚΕ, διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, Αναστασία Αναστασίου – Κατσιαρδάνη λάβαμε την εξής ανακοίνωση:

«Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ευχόμαστε σε όλο το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος των Προώρων, καθώς και όλων των συνεργαζομένων τμημάτων «Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και ευτυχία».

Μέσα από τις ευχές μας, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα όλων των συναδέλφων και μη, που συνέβαλαν να έχουμε και φέτος, σε όποιο τομέα και να ανήκαν, ένα επιτυχημένο συνέδριο, το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΦΥΚΕ, υπό την αιγίδα του οποίου όπως είναι γνωστό από το 2013, λαμβάνει χώρα και η αντίστοιχη διημερία της Κλινικής μας. Ευχαριστούμε επίσης τη Διοίκηση τόσο του Νοσοκομείου μας, που εκπροσωπήθηκε και τίμησε το Συνέδριό μας με τον Αναπληρωτή Διοικητή μας κ. Μπαλή Χαράλαμπο, καθώς και τη 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, που έκανε ενεργό τη παρουσία της, με το Διοικητή της κ Αντωνίου Νέστωρα, οι οποίοι χαιρέτισαν, αλλά παρακολούθησαν και το Συνέδριό μας. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους υπόλοιπους προσκεκλημένους που συμμετείχαν και χαιρέτισαν το Συνέδριό μας από το χώρο του Νοσοκομείου μας, τους συναδέλφους εξωτερικούς Παιδιάτρους και λοιπούς επαγγελματίες από το χώρο της υγείας αλλά και τον Κοινωνικό χώρο, καθώς και από τους δήμους Βόλου (ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ) και Ρήγα Φεραίου, καθώς και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, υπό την αιγίδα του οποίου λαμβάνει χώρα το Συνέδριό μας, κ. Τσάμη Ευθύμιο, που είναι ενεργά πάντα δίπλα μας.

Τέλος ευχαριστούμε το προσωπικό του Κοινωφελούς Ιδρύματος Πορφυρογένειο, αλλά και το προσωπικό του ξενοδοχείου valis στην Αγριά για τη προσφορά τους και όλους τους χορηγούς μας, όσους βοήθησαν Οικονομικά, σε είδος, αλλά και με εθελοντική εργασία.

Μέσα από αυτή την επιστολή, καλούμε τα μέλη της ΕΦΥΚΕ και όλους όσους άλλους επιθυμούν, να μας συνοδεύσουν στη φετινή εκδήλωσή μας, για τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Επιστημονικής μας Εταιρίας.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι επ’ ευκαιρία αυτής της συνάντησής, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εργασιών του πρόσφατου Συνεδρίου μας, οι οποίες βραβεύθηκαν ή έλαβαν έπαινο.. Ίδιες ευχές στέλλουμε σε όλους τους παλαιότερους συναδέλφους που πέρασαν από τη Παιδιατρική κλινική ειδικούς και ειδικευόμενους, όπου κι’ αν βρίσκονται. Τους προσκαλούμε όλους να μας συνοδεύσουν στη συνάντηση που θα έχουμε για την ετήσια κοπή της πίτας της Επιστημονικής Εταιρίας ΕΦΥΚΕ (Εταιρία Φροντίδας Υγείας Και Εκπαίδευσης), στις 27/1/2016, στο «Ελλάδος Εικόνες», όπου θα λάβει χώρα, όπως κάθε χρόνο και η Γενική συνέλευσή μας, η συνέλευση της ΕΦΥΚΕ. Τη συνάντησή μας θα συνοδεύσει ο τραγουδιστής Γ. Πάγκαλος, μέχρι τα ξημερώματα. Το μόνο που επιθυμούμε, για λόγους καλού προγραμματισμού μας είναι να μας ενημερώσετε για την παρουσία και συμμετοχή σας, στα τηλ. μελών Δ.Σ. της ΕΦΥΚΕ 6937676725, 6982017001 ή στα τηλ. της κλινικής μας 2421351490, 2421351393 μέχρι τις 24/1/2016. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΕΦΥΚΕ, (www.efyke.gr), όπου έχουμε αναρτήσει όλο το φωτογραφικό υλικό και του φετινού μας Συνεδρίου, καθώς και στο facebook, της Παιδιατρικής Κλινικής μας.

Τις ίδιες ευχές μας στέλνουμε επίσης, σε όλα τα παιδιά και τους συνοδούς τους, όσων πέρασαν επισκέφθηκαν ή νοσηλεύθηκαν στη Παιδιατρική κλινική και τα λοιπά τμήματά της και τους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και σε μας καλύτερες συνθήκες εργασίας, με εμπλουτισμό της στελέχωσης της κλινικής μας με νέες προκηρύξεις συναδέλφων, για να είναι μεγαλύτερη η προσφορά μας προς τα παιδιά της Μαγνησίας, προς όλα τα παιδιά της Ελλάδος, προς όλα τα παιδιά του κόσμου…

Ευχαριστούμε επίσης όλα όσα από τα νοσηλευόμενα παιδιά μας, βοήθησαν με τις ζωγραφιές τους, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους, να φτιάξουμε και φέτος το πρωτότυπο ημερολόγιο της νέας χρονιάς το οποίον μοιράστηκε, όπως και πέρυσι, στους ενεργά συμμετέχοντες και του φετινού μας συνεδρίου.

Σας ευχαριστούμε όλους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου