ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Συγχαρητήριο μήνυμα Αλ. Μεϊκόπουλου για τις διακρίσεις μαθητών και φοιτητών

συγχαρητήριο-μήνυμα-αλ-μεϊκόπουλου-γ-217239

Συγχαρητήριο μήνυμα απευθύνει ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για τις διακρίσεις του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο μήνυμά του, αναφέρει τα εξής:

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας που διακρίθηκε στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό αρχειακής έρευνας με τίτλο «Η ιστορία του σχολείου μου», που διοργανώθηκε από το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού. Πολλά μπράβο στους 4 μαθητές, Έλενα Σιάρρα, Θανάση Πανουτσόπουλο, Κατερίνα Μαρκάκη και Κωνσταντίνα Πλαινού, και στους καθηγητές τους που τους βοήθησαν στην έρευνα της ιστορίας του σχολείου τους από τα χρόνια της παράγκας, με την έλευση των προσφύγων, μέχρι και την ανέγερση του σημερινού διδακτηρίου, το 1972.

Θέλω να συγχαρώ επίσης τις ομάδες των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που αποτελούνται από τους Δρ. Νικόλαο Νανά, Αργύρη Στεργίου, Χριστόφορο Βαρακλιώτη, Χριστόφορο Δημητριάδη, Γιώργο Σκιαδόπουλο (απόφοιτου της ΑΣΟΕΕ), Παναγιώτη Αναστασιάδη, Μιχάλη Μιχαηλίδη και Απόστολο Λεούση, που διακρίθηκαν νωρίτερα στο Διεθνή Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας και Νέας Επιχειρηματικότητας στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν – Ennovation, που διοργάνωσαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Διακρίσεις όπως οι παραπάνω με γεμίζουν χαρά και περηφάνια. Επαληθεύουν την πίστη μου στις δυνατότητες των νέων της Μαγνησίας και αποδεικνύουν ότι, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, το σχολείο είναι χώρος δημιουργίας και προόδου, ενώ από την πλευρά του το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μέσω της ΜΟΚΕ μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην ανάδειξη της περιοχής μας σε τόπο ανάπτυξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου