Συλλυπητήριο μήνυμα του Αλ. Μεϊκόπουλου στον Επίτιμο Πρόξενο της Γαλλίας στο Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2015-11-17, 10:25:26
Συλλυπητήριο μήνυμα του Αλ. Μεϊκόπουλου στον Επίτιμο Πρόξενο της Γαλλίας στο Βόλο

Συλλυπητήριο μήνυμα στον Επίτιμο Πρόξενο της Γαλλίας στο Βόλο, κ. Roland Fischer, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, έστειλε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεχθείτε -αναφέρει στην επιστολή που δημοσιοποίησε το πολιτικό του γραφείο- παρακαλώ τα ειλικρινή μου συναισθήματα αλληλεγγύης στον γαλλικό λαό, μετά τις φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής με αποτέλεσμα δεκάδες αθώοι άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και πολλοί να τραυματιστούν σοβαρά.

Στις 13η Νοέμβρη ο σκοταδισμός κατάφερε ένα γερό χτύπημα στην δημοκρατία. Το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης προς την Γαλλία, που έχει εκδηλωθεί τις μέρες αυτές στην Ευρώπη, είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό αφού αποδεικνύει τα δημοκρατικά αντανακλαστικά των ευρωπαϊκών λαών απέναντι στην βία και τον φανατισμό.

Ωστόσο, η τραγωδία του Παρισιού επιτάσσει τώρα τεράστια προσοχή από την Ευρώπη στην διαχείριση της επόμενης μέρας, για να απομακρυνθεί ο κίνδυνος να ηγεμονεύσει η ακροδεξιά και ο απομονωτισμός».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
9
=