ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Η Μ. Χρυσοβελώνη για τους τηλεοπτικούς αναμεταδότες στην Αλόννησο

η-μ-χρυσοβελώνη-για-τους-τηλεοπτικούς-277696

Παρέμβαση, όπως ανακοίνωσε το πολιτικό της γραφείο, προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζη, πραγματοποίησε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αναμεταδοτών που έχει προκύψει στο δήμο Αλοννήσου.

Συγκεκριμένα όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Αλοννήσου κ. Π. Βαφίνης την κ. Χρυσοβελώνη, το έγγραφο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων που απεστάλη στο Δήμο, δηλώνει την υποχρεωτική διακοπή λειτουργίας των αναλογικών τηλεοπτικών αναμεταδοτών στο Δήμο. Ως εκ τούτου προκύπτει σοβαρότατο πρόβλημα στη λήψη των τηλεοπτικών σημάτων όλων των σταθμών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας. Το δίκτυο DIGEA δεν καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος κατοικημένης περιοχής του Δήμου με αποτέλεσμα ένας μεγάλος αριθμός κατοίκων του νησιού να μην έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί και να ψυχαγωγηθεί μέσω της τηλεόρασης.

Οπως σημείωσε ο κ. Βαφίνης η δυνατότητα εγκατάστασης Σταθμών Συμπληρωματικής Κάλυψης είναι εξαιρετικά κοστοβόρες για τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η κ. Χρυσοβελώνη απευθύνθηκε στο αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση ώστε να είναι γίνει εφικτή η δυνατότητα λήψης τηλεοπτικών σημάτων για τους κατοίκους της Αλοννήσου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου