ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Ελληνικά νησιά πρόσφυγες – Μετανάστες και αδυσώπητοι ευρωπαϊκοί λαοί

ελληνικά-νησιά-πρόσφυγες-μετανάστε-329512

Του Χρ. Σερπιώτη

Παγκόσμιο πολιτικό πρόβλημα η αδιαφορία των Ευρωπαίων Αποικιοκρατών για την αλληλεγγύη των προσφύγων της Συρίας που σκυλοπνίγονται στη Μεσόγειο για να μπορέσουν να φθάσουν στην καταραμένη Ευρώπη που είναι υπεύθυνη για το κατάντημα των προσφύγων με τους κατακτητικούς πολέμους που άρχισαν μαζί με τους Αμερικάνους για να αρπάξουν τις πρώτες ύλες πού έχουν στα εδάφη των.

Και να φαντασθεί κανείς ότι η Ελλάδα πληρώνει κατά τον χειρότερο τρόπο την αδιαφορία των αδυσώπητων Ευρωπαίων Αποικιοκρατών, αφού μέχρι στιγμής έχουν συσσωρευτεί 30.000 πρόσφυγες και καθημερινά μας έρχονται άλλα 500 και 1.000 από τα 4 εκατομμύρια που είναι στην Τουρκία πεσκέσι στην Ελλάδα.

Τα νησιά της Ελλάδος κινδυνεύουν από όλους αυτούς τους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες και ασφαλώς θα υπάρχουν μεταξύ των και τζιχανιστές, οπότε θα ξεσπάσει αλληλοσπαραγμός και αλληλοσφαγή μεταξύ των. Οσο καλή διάθεση να έχουν οι Ελληνες να τους βοηθήσουν, και τους βοηθούν κατά δύναμη πού έχουν εν αντιθέσει με τους Ευρωπαίους που δεν θέλουν ούτε να τους δουν, γι’ αυτό πετάξανε μια μικρή οικονομική βοήθεια σε Ελλάδα και Ιταλία για να εξασφαλίσουν την κοινωνική γαλήνη των. Να έχουν όμως υπόψη τους οι Ευρωπαϊκοί Λαοί ότι ήρθε ή ώρα για τα εγκλήματα που διέπραξαν στους λαούς αυτούς να πληρώσουν.

Η Ελλάδα που δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορική της διαδρομή Αποικιακή Δύναμη και όπου πάτησε το πόδι της έφερε πολιτισμό Γράμματα και Τέχνες που και σήμερα Θαυμάζονται έν αντιθέσει με τους συμμάχους μας αποικιοκράτες όπου πάτησαν το πόδι τους έφεραν δυστυχία αρπαγή των πρώτων υλών και τελικά την λαθρομετανάστευση που γυρίζουν ανά τον κόσμο για μια θέση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου