ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

για-τις-κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-383595

Από κατοίκους της Συκής λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή: «Διαβάσαμε στην εφημερίδα σας (Παρασκευή 17/7 – σελ. 6) για κάποια κυκλοφοριακή ρύθμιση στον παραλιακό δρόμο της κάτω Γατζέας, από τη Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου. Πολύ καλό το μέτρο αυτό, για ανακούφιση των επαγγελματιών και των λοιπών κατοίκων για τις βραδινές ώρες Παρασκευής και Σαββάτου, όμως ας κοιτάξει και σε άλλα χωριά η Δημοτική Αρχή.

Συγκεκριμένα στη Συκή. Στο χώρο -πριν την κεντρική πλατεία- υπήρχαν καθοδηγητικές πινακίδες (σήματα) που απαγόρευαν τη στάθμευση των αυτοκινήτων, για διευκόλυνση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ που εκτελούν δρομολόγια, πρωί το τακτικό δρομολόγιο και δύο σχολικών. Το μεσημέρι δύο σχολικών δρομολογίων και το βράδυ πάλι το τακτικό δρομολόγιο του χωριού.

Οι πινακίδες αυτές έχουν εξαφανιστεί προ πολλού με συνέπεια τα δρομολόγια να τερματίζουν στην είσοδο του χωριού και σε απόσταση από τον κεντρικό χώρο πάνω από 500 μέτρα, όπου εκεί επιβιβάζονται και αποβιβάζονται οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Αφετών και οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Αργαλαστής, και οι κάτοικοι που προορίζονται για Βόλο κ.λ.π. Οπως όλοι αντιλαμβάνονται, υπάρχει για όλους μεγάλη ταλαιπωρία.

Αυτό το γνωρίζει η Δημοτική Αρχή; Παρακαλούμε τον κύριο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού οι υπόλοιποι της Δημοτικής Αρχής και οι τοπικοί παράγοντες τόσα χρόνια δεν νοιάστηκαν για το πρόβλημα αυτό, ας ενδιαφερθεί για τη Συκή, όπως για την Κάτω Γατζέα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου