ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Μια επισήμανση

μια-επισήμανση-391591

Αγαπητέ Ταχυδρόμε, στις 23/7/2015, πήγα σ’ ένα μάρκετ της πόλης μας και αγόρασα τα εβδομαδιαία τρόφιμα για την οικογένειά μου και μεταξύ αυτών και ένα πλαστικό κεσεδάκι γιαούρτι με αναλογική πρόσμειξη 50% από πρόβειο γάλα και 50% από ημιαποβουτυρωμένο αγελάδος.

Πάνω στην πλάκα από το κεσεδάκι, έγραφε ναι μεν την ημερομηνία λήξης 27/7/2015, όχι όμως, όπως όφειλε και την ημερομηνία παρασκευής του και αυτό με προβλημάτισε. Γυρίζοντας στο σπίτι μου, το άνοιξα για να το φάω. Όλως όμως παραδόξως το βρήκα αλλοιωμένο: Ήταν πολύ ξινό και συνάμα πολύ πικρό.
Αρχικά σκέφτηκα να το πετάξω. Στην συνέχεια όμως, έριξα δύο κουταλιές ζάχαρη, με τη σκέψη ότι θα βελτιωθεί η γεύση του. Ματαίως όμως, δεν βελτιώθηκε και αναγκάστηκα να το πετάξω στον κάδο απορριμμάτων.

Αγαπητοί μου συμπολίτες επειδή περνάμε όλοι μας μεγάλη οικονομική κρίση, έχω τη γνώμη, ότι δεν πρέπει να πετάμε τίποτε από τα φαγώσιμά μας, γι’ αυτό σκέφτηκα και δημοσιεύω σήμερα στον τοπικό Τύπο, το περιστατικό μου, για να λάβουν γνώση όλοι οι αρμόδιοι φορείς των γαλακτομικών μονάδων και του λοιπού, ν’ αναγράφουν και την ημερομηνία της παρασκευής, σε όλα τα προϊόντα τους, διότι έτσι είναι πιθανό, στο απώτερο μέλλον, να παρουσιασθεί και πάλι παρόμοιο περιστατικό και το χειρότερο ο καταναλωτής να υποστεί δηλητηρίαση και να χάσει εντελώς άδικα τη ζωή του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου