ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Ζητήστε Συγνώμη κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ

ζητήστε-συγνώμη-κύριοι-του-συριζα-394891

Γράφει ο Σταύρος Μητσικώστας

Οφείλετε να ζητήσετε συγνώμη από τον ελληνικό λαό τον οποίο και εξαπατήσατε, για τους κάτωθι λόγους:

Του είπατε ότι θα σχίσετε το μνημόνιο και θα διώξετε την Τρόικα, τελικώς όμως φέρατε νέο χειρότερο μνημόνιο και νέα Τρόικα ήδη στην Αθήνα.

Του είπατε ότι θα καταργήσετε τον ΕΝΦΙΑ και τον επαναφέρατε για δυο τουλάχιστον χρόνια ακόμη. Του λέγατε τότε να μην πληρώνει ξεσηκώνοντας συλλαλητήρια με το σύνθημα «Δεν Πληρώνω» και τώρα του λέτε ότι είναι πατριωτικό καθήκον να πληρώσει.

Του είπατε ότι θα αυξήσετε τους μισθούς και τις συντάξεις και τελικώς τους μειώνετε.

Του είπατε ότι θα του δώσετε και 13ο μισθό τα Χριστούγεννα και όχι μόνο δε του δίνετε αλλά και του αφαιρείτε ένα μισθό με τις αυξήσεις του ΦΠΑ από το 13 στο 23% σε τρόφιμα και υπηρεσίες.

Κλείσατε τις τράπεζες και καταστρέψατε εμπόρους – βιοτέχνες – βιομηχανίες με αποτέλεσμα την αύξηση της ανεργίας.

Κλείσατε τις τράπεζες και ξεφτιλίσατε τους συνταξιούχους αφήνοντάς τους να περιμένουν στους ουρές για 50-60€, φαινόμενο που μόνο στις κομμουνιστικές χώρες έχει παρατηρηθεί πριν την κατάρρευση του κομμουνισμού.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ,

οφείλετε να ζητήσετε συγνώμη από την προηγούμενη κυβέρνηση που κατόρθωσε να φέρει το έλλειμμα από το -9 στο +1, με μικρή κάμψη της ανεργίας και εσείς τους αποκαλούσατε Δωσίλογους – Γερμανοτσολιάδες – Λαμόγια γιατί ψήφισαν το μνημόνιο και συνομιλούσαν με τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε και την Τρόικα.

Αν έπεφτε κανείς στο επίπεδό σας θα μπορούσε σήμερα να σας χαρακτηρίσει Δωσίλογους – Γερμανοτσολιάδες – Λαμόγια γιατί φέρατε νέο χειρότερο μνημόνιο, φέρατε πίσω την Τρόικα, συζητάτε συνεχώς με Μέρκελ – Σόιμπλε και ο «Μπαρουφάκης» σας καθώς και η αριστερή πτέρυγά σας είχαν και έχουν το ίδιο σχέδιο με τον Σόιμπλε, να βγει η χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ και να πάμε στη δραχμή, που όπως είπε ο πρωθυπουργός σας θα σημαίνει την καταστροφή της χώρας όταν ο μισθός και η σύνταξη θα φτάσουν να ζήσει κάποιος μόνο για τρις μέρες.

Κοροϊδέψατε εν γνώση σας τον ελληνικό λαό μόνο για να τον ξεγελάσετε και να του πάρετε την ψήφο.

Αν έχετε τσίπα κύριε Τσίπρα οφείλετε να ζητήσετε συγνώμη από τον ελληνικό λαό και αυτό θα είναι υπέρ σας διότι τουλάχιστον έτσι θα δείξετε ότι τα λάθη σας είτε από απειρία, είτε από λαϊκισμό τα αναγνωρίζετε και δε θα τα επαναλάβετε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου