ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Οι Γερμανοί τότε και σήμερα

οι-γερμανοί-τότε-και-σήμερα-442002

Από την ΠΟΑΕΑ Βόλου και Νέας Ιωνίας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αυτά που ακούμε και βλέπουμε από τα μέσα ενημέρωσης, εφημερίδες και τηλεόραση, σχετικά με την παρουσία της κυβέρνησης όλων των Ελλήνων στην Ευρώπη είναι τραγελαφικά και υποτιμητικά για όλους τους Ελληνες.

Οι εκπρόσωποι των Γερμανών Μέρκελ και Σόϊμπλε, με τη συμπεριφορά τους προσβάλουν έναν υπερήφανο Λαό και ένα αδούλωτο Εθνος.

Εμείς οι απόμαχοι Αντιστασιακοί, δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα στην σημερινή Κυβέρνηση και δεν θα επιτρέψουμε σε αυτούς που πριν 74 χρόνια ταπεινώσαμε παγκοσμίως, αρχής γεννώμενης από την υποστολή της σημαία τους από την Ακρόπολη και τις καθημερινές ταπεινωτικές ήττες από τα Αετόπουλα και τον ηρωικό ΕΛΑΣ.

Είναι φανερό ότι το μίσος τους κατά των Ελλήνων τους παρασύρει σε πράξεις που προσβάλουν τον ίδιο τον εαυτόν τους και τον Λαό τους.

Οι εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη μας εκπροσωπούν επάξια, και δεν δεχόμαστε μαθήματα από αυτούς, που πριν 74 χρόνια το πέρασμά τους από την Ελλάδα, τους θυμίζουμε ότι οι πληγές πού άφησαν πίσω τους είναι ακόμη ανοικτές και ως εκ τούτου να είναι προσεκτικοί απέναντι στους εκπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η Ελλάδα μας είναι ένα μικρό κράτος, αλλά η υπερηφάνεια της είναι πολύ μεγάλη.

Οι Γερμανοί 74 χρόνια μετά παραμένουν οι ίδιοι εκδικητικοί και βάρβαροι. Η κ. Μέρκελ μας το φωνάξει καθημερινά με τη στάση της απέναντι στους εκπροσώπους μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου