ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Πως θα ελαχιστοποιήσουμε το πρόβλημα

πως-θα-ελαχιστοποιήσουμε-το-πρόβλημα-447507

Γράφει ο Κώστας Λεβέντης, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Aς δουλέψουμε όλοι μαζί για να ελαχιστοποιήσουμε το πρόβλημα και να αποδείξουμε ότι είμαστε χώρα του φιλόξενου Δία. Βασικό «Κλειδί» επιτυχίας μέσα στον ορυμαγδό των ραγδαίων εξελίξεων, η εξαίρεση των ξένων τουριστών από τους περιορισμούς στις τράπεζες.

Μπαράζ επαφών των παραγόντων του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων με βασικούς «παίκτες» της ευρωπαϊκής ταξιδιωτικής αγοράς.

Αγώνας δρόμου για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και η μέγιστη εξυπηρέτηση των αλλοδαπών επισκεπτών είναι θέματα που τους αφορούν και βρίσκονται στην Καθημερινή πια ατζέντα τους.

Με δεδομένη πια την εξαίρεση των ξένων τουριστών από τους περιορισμούς ορίου αναλήψεων από τις τράπεζες κάνω έκκληση σε όλους όσοι χρησιμοποιούν μηχανήματα συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες (POS) να εξυπηρετούν τους επισκέπτες μας.

Ας δουλέψουμε όλοι μαζί για να ελαχιστοποιήσουμε το πρόβλημα και να αποδείξουμε ότι είμαστε χώρα του φιλόξενου Δία.

Ηδη με το οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων μηνών εκατοντάδες επιχειρήσεις βρίσκονταν, ούτως ή άλλως, σε οριακή οικονομική κατάσταση αλλά η εξυπηρέτηση των πελατών μας τώρα είναι προτεραιότητα.

Το μεγάλο ερωτηματικό αλλά και το ζητούμενο όλων μας για τις επόμενες ημέρες, φαίνεται πως θα είναι, τόσο η πορεία της ροής των τουριστών προς τη χώρα μας, όσο και η ομαλή λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων σε σχέση με τους πελάτες μας, που καλούμεθα, να τους εξυπηρετήσουμε…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου