ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Ενα μεγάλο ευχαριστώ

ενα-μεγάλο-ευχαριστώ-551873

Του Σπ. Μάμαλη, Προέδρου του Εξωραϊστικού, Εκπολιτιστικού, Αθλητικού και Αλιευτικού Συλλόγου Κριθαριάς

Σε μια δεκαετία που θυμάμαι και γνωρίζω ως κάτοικος της Κριθαριάς, δεν μας επισκέφτηκε ποτέ Δήμαρχος. Προς έκπληξή μου και των κατοίκων, ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, χωρίς να το ζητήσουμε καν εμείς, μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε συνάντηση παρουσία των κατοίκων του οικισμού για να συζητήσουμε ό,τι αφορά την Κριθαριά.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, του παρουσιάσαμε τα προβλήματα της περιοχής που είναι αρκετά, τα άκουσε και τα είδε. Εκείνη τη στιγμή δεν μας υποσχέθηκε τίποτα και βλέπουμε πάλι προς έκπληξη να λύνονται θέματα ένα- ένα, τα οποία εκκρεμούσαν για δεκαετίες.

Μετά την πρώτη συνάντηση επισκέφθηκε αρκετές φορές την περιοχή μας και τον ευχαριστούμε που παρακολουθεί ο ίδιος τα θέματα μαζί με τους συνεργάτες του. Νιώθω ως άνθρωπος και ως δημότης Βόλου την ανάγκη να του εκφράσω την αγάπη μου και ένα ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνει για τους δημότες. Επειδή διαβάζω στον Τύπο πολλές φορές διαφορετικά πράγματα όσον αφορά το Δήμαρχο και πόσο ασχολείται με τους δημότες νιώθω ότι πρέπει να πω την αλήθεια και να διαψεύσω όλους αυτούς που γράφουν κακόβουλα ότι δεν γίνεται έργο. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι δεν παρουσιάζει έργο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, που φρόντισαν για την επίλυση των προβλημάτων μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου