ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Διεξαγωγή Ασκησης Ετοιμότητας της ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

διεξαγωγή-ασκησης-ετοιμότητας-της-επ-610232

Η Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. διεξήγαγε άσκηση ετοιμότητας στις 16/03/2015 σε εγκατάσταση οικιακού καταναλωτή κεντρικής θέρμανσης επί της οδού Ρίζου στη Λάρισα, η οποία εκτελέστηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η άσκηση ξεκίνησε με κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο στις 16:40 ενώ η λήξη του συμβάντος πραγματοποιήθηκε στις 18:17. Σκοπός της άσκησης ήταν η αύξηση της ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών σε περίπτωση διαρροής σε λεβητοστάσιο κεντρικής θέρμανσης, με ταυτόχρονη δήλωση διαρροής στον παροχετευτικό αγωγό φυσικού αερίου.

Στην άσκηση συμμετείχαν το προσωπικό της ΕΠΑ Θεσσαλίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ΕΛ.ΑΣ, η ανάδοχος εργοληπτική εταιρία και οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Το συμβάν εξελίχθηκε στην περιοχή της Αδείας της ΕΠΑ Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στην οδό Ρίζου περιοχή Φιλιππούπολης στη Λάρισα.

Το προσωπικό της Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κινητοποιήθηκε άμεσα μετά την κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο (Emergency call center) στο τηλέφωνο 10302, πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ελέγχους στο σύστημα διανομής φυσικού αερίου. Στο συμβάν τηρήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες και οδηγίες για την αποκατάσταση της διαρροής φυσικού αερίου στο λεβητοστάσιο κεντρικής θέρμανσης του κτιρίου και του παροχετευτικού αγωγού, ενώ η άσκηση ολοκληρώθηκε με την αποτελεσματική συνδρομή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου