ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Στηρίζουμε τη νέα γενιά, επενδύουμε στο μέλλον

στηρίζουμε-τη-νέα-γενιά-επενδύουμε-στ-641840

Γράφει ο Ιωάννης Σκρίμπας, Πρόεδρος του Δημοτικού, Συμβουλίου Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με το πέρας των αποκριάτικων εκδηλώσεων θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδίας αρχικά τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής που είχα την τιμή να είμαι μέλος της, όπου εδώ και 2 μήνες ασχοληθήκαμε με τη διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων όσον αφορά τα δρώμενα στο Βελεστίνο.

Οταν οι νέοι εκφράζονται με αυτοπεποίθηση, τόλμη και πυγμή, υπερασπίζοντας με την ενεργή τους συμμετοχή στη μετάδοση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς μέσω της πραγμάτωσης των εκδηλώσεων, τότε οι θεσμικοί παράγοντες οφείλουμε να τους συμπαρασταθούμε και να στεκόμαστε αρωγοί στις προσπάθειές τους.

Επιτρέψτε μου να ονοματίσω και να ευχαριστήσω τους: Καρτσώνα Γιώργο, Ντόντου Δήμητρα, Γεωργαλιού Γιασεμί, Μπόλια Στέλιο, Πάτα Ντίνα, Μπατακόγια Ευαγγελία, Καλαμπακίωτη Γιώργο Χολέβα, Χριστίνα Τσεκούρα Μαρία, Αφροδίτη Καρασμάνογλου, Τσιμπουκλή Θοδωρή, Παπατόλια Γιώργο, Κολοκοκτρώνη Χρήστο και Χατζή Γιώργο όπου αποτελέσαμε την οργανωτική επιτροπή, ασχοληθήκαμε αφιερώνοντας ώρες αφοσίωσης στην οργάνωση κατά την διάρκεια των 2 μηνών και θεωρώ χρέος μου να τους συγχαρώ.

Επιδοκιμάζω τη στάση του Δημάρχου Δημήτρη Νασίκα που με προοδευτικότητα αφουγκράστηκε το σφυγμό του κόσμου και βοήθησε στο όλον εγχείρημα. Πορευτήκαμε και λειτουργήσαμε ενωτικά χωρίς αποκλεισμούς, πλησιάσαμε ανθρώπους που είχαν κοινό στόχο, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκδηλώσεων στο Βελεστίνο. Πολιτιστικοί σύλλογοι, μαθητές, νέοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών, θεσμικοί παράγοντες (Δήμαρχος, Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι ) της περιοχής μας, επαγγελματίες τοπικά μέσα δικτύωσης ΟΛΟΙ στην πρώτη γραμμή για την επιτυχία των εκδηλώσεων, το γεγονός αυτό μας γέμισε αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε.

Προτάσσοντας τον εθελοντισμό ως μοναδικό μοχλό άμιλλας και συνοχής για τη δημιουργικότητα, φέραμε εις πέρας την αποστολή μας. Είμαι βέβαιος πως και στο μέλλον θα βρεθούμε στο ίδιο μετερίζι με ενεργούς ανθρώπους όπου με κοινά οράματα και στόχους θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε για την ανάπτυξη την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

Κλείνοντας και ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή, θα χρησιμοποιήσω το ρητό ενός μεγάλου Ρωμαίου φιλόσοφου του Σενέκα «Καθετί που η ψυχή το επιθυμεί, το πετυχαίνει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου