ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Επιβάλλεται η ανατροπή του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος των Τραπεζών

επιβάλλεται-η-ανατροπή-του-χρηματοπι-679484

Που θα απαλλάξει τους λαούς, την Ευρώπη και την Ελλάδα, από το τεράστιο βάρος του χρέους

Πρέπει να ανατραπεί το τοκογλυφικό χρηματοπιστωτικό σύστημα του κλασματικού αποθέματος των Τραπεζών, που δημιουργεί μεγάλο χρέος στις χώρες, που δανείζονται, για να απαλλαγούν, επιτέλους, από τα χρέη οι λαοί και να ανασάνουν από τον βρόγχο των Τραπεζών. Η μεγάλη απάτη των Τραπεζών να δημιουργούν χρήμα εκ του μηδενός, χωρίς να παράγουν πλούτο, είναι ακατανόητο και εγκληματικό. Η Ελλάδα, στα 41 χρόνια της μεταπολίτευσης, δανείστηκε 340 δισ. ευρώ και από αυτά, τα 110 δισ. και πλέον είναι οι τόκοι. Γιατί, το επιτόκιο ήταν 5-12% και η ετήσια επιβάρυνση ήταν 4-12 δισ. το χρόνο. Με μέση πληρωμή τόκων 6,5 δισ. το χρόνο, για μέσο κεφάλαιο 175 δισ. επί 41 χρόνια, οι τόκοι ξεπερνούν τα 110 δισ. ευρώ.

Του Χρήστου Μαυρομμάτη

Ο Έλληνας Καθηγητής και Οικονομολόγος κ. Γιάνης Βαρουφάκης, γνωστός και έγκριτος, οικονομολόγος σ’ όλο τον κόσμο, σ’ αυτή τη θεωρία στηρίχτηκε και προσπαθεί να ανατρέφει το Χρηματοπιστοοικονομικό κατεστημένο των κρατών και της Ευρώπης, που στηρίζεται με νύχια και με δόντια, από τους χωροφύλακες της παγκόσμιας οικονομίας των Σιωνιστών, τη Λέσχη Ginzeberg της Ολλανδίας και τις ανάλογες λέσχες των Σιωνιστών ανά τον κόσμο, της Γερμανίας και των άλλων συμμάχων κρατών.

«Ή Κυβέρνηση θα έπρεπε να δημιουργεί, να εκδίδει και να κυκλοφορεί όλα τα χρήματα και τα πιστωτικά παράγωγα, που χρειάζονται, για να καλύψουν τις Κυβερνητικές δαπάνες και την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών. Με την υιοθέτηση αυτών των αρχών, οι φορολογούμενοι πολίτες, θα εξοικονομούσαν τεράστια ποσά, που τώρα δίνουν, για εξόφληση των τόκων. Το δικαίωμα της δημιουργίας και έκδοσης χρημάτων, είναι όχι μόνο το ανώτατο αποκλειστικό προνόμιο της εκάστοτε Κυβέρνησης, αλλά και η μεγαλύτερη δημιουργική της ευκαιρία». Αυτά έβγαλε ως καταστάλαγμα της θητείας του, πριν δολοφονηθεί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Αβραάμ Λίνκολ.

«Εως ότου, ο έλεγχος της έκδοσης χρημάτων και πιστώσεων, επανέλθει στην Κυβέρνηση και να αναγνωριστεί, ως η πλέον περίοπτη και ιερή ευθύνη της, όλες οι συζητήσεις, περί εθνικής κυριαρχίας της Βουλής και της Δημοκρατίας, είναι άσκοπες και μάταιες… Οταν ένα έθνος δεν έχει τον έλεγχο του πιστωτικού συστήματος, δεν έχει σημασία, ποιος θεσπίζει τους νόμους του… Εφόσον τεθεί επικεφαλής η τοκογλυφία, θα καταστρέφει οποιοδήποτε έθνος». Διατυμπάνιζε ο Wilbam Lyon Mackenzie King, πρώην Πρωθυπουργός του Καναδά, ο οποίος εθνικοποίησε την Τράπεζα του Καναδά.

«Δυστυχώς όλοι μας γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια δύναμη, τόσο οργανωμένη, τόσο λεπτή, τόσο προσεκτική, τόσο διασφαλισμένη, τόσο πλήρης και τόσο κυρίαρχη, που καλά θα κάνουν να προσέχουν εκείνοι, που μιλούν εναντίον της», είπε ο κ. Woodroo Wilson, πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Είναι το Διευθυντήριο του φόβου και του τρόμου, που ομολογεί ο πρόεδρος, έξω από το κράτη. Είναι οι Τραπεζίτες Σιωνιστές Εβραίοι, που έχουν πάρει στα χέρια τους, όλο το χρήμα.

Οντως, το Τραπεζικό σύστημα, που λειτουργεί σήμερα στον κόσμο, παράγει χρήμα εκ του μηδενός, το οποίο συγκεντρώνεται σε μια μικρή ομάδα Τραπεζιτών, η οποία σήμερα, επιβάλλει τις θελήσεις της και κυριαρχεί στον κόσμο. Δεν ελέγχεται από κανένα κράτος. Διαθέτει γύρω στα 30-40 δισ. ευρώ για να παίζει παιχνίδια στα χρηματιστήρια, να στοχοποιεί ολόκληρα κράτη στις αγορές και να τα χρεοκοπεί.

Για να βρούμε αυτή την ομάδα, που διαφεντεύει όλη την ανθρωπότητα και τη φοβούνται όλοι, πρέπει να ακολουθήσουμε το δρόμο του χρήματος. Ποιοι το συγκεντρώνουν και θα δούμε ότι καταλήγει στους Τραπεζίτες Σιωνιστές των ΗΠΑ. Αυτοί εφαρμόζουν κατά γράμμα, τις οδηγίες των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιόν, που συντάχτηκαν στις αρχές του 19ου αιώνα και έγιναν γνωστά από τον Ρώσο αποστάτη Εβραίο Αρχιραβίνο Asher Ginzeberg. Από τότε, σχεδίαζαν οι Εβραίοι Σιωνιστές, να πάρουν όλο τον πλούτο του κόσμου στα χέρια τους, με την κατάκτηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της γης, πετρέλαια, χρυσό, άργυρο και όλο το χρήμα, με μεθόδους ακατανόητους, τότε, για την ανθρώπινη φύση, άδικες και εγκληματικές, καταργώντας την ελευθερία των λαών, καταστρέφοντας την νεολαία, με τα ναρκωτικά και την ακολασία, ώστε να μην ενδιαφέρεται για την πρόοδο και με το δαιμόνιο χρηματοπιστωτικό Τραπεζικό σύστημα, να καταχρεώσουν, όλα τα κράτη του κόσμου, με τους τόκους των δανείων, ώστε να αποδεχθούν αυτή την παγκόσμια Κυβέρνηση, την δική τους.

«Είμαστε ευγνώμονες», έγραφαν οι Σιωνιστές Τραπεζίτες των ΗΠΑ, «Washigton Post στους New York Times, στο Time Magazine και σε άλλες μεγάλες εκδόσεις Αμερικανικών εφημερίδων και περιοδικών, ευρείας κυκλοφορίας, στην πρόσκλησή τους για ενημέρωση, των οποίων οι Διευθυντές πήραν μέρος και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους, να μην τους ενοχλήσουν με διακριτικότητα, για περίπου 40 χρόνια. Θα ήταν αδύνατο, για μας, είπαν, να αναπτύξουμε τα σχέδιά μας, για τον κόσμο, αν ήμασταν κάτω από τα δυνατά φώτα της δημοσιότητας των μέσων σας, όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά ο κόσμος είναι πιο προχωρημένος πλέον και είναι έτοιμος να βαδίσει προς μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Η υπερεθνική εξουσία, από μια τάξη εκλεκτών διανοουμένων και από τις Διεθνείς Τράπεζες, είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτοπροορισμό, που εφαρμόζονταν στους προηγούμενους αιώνες», έγραφε David Rockefeller, Αρχισιωνιστής και Μασώνος, απευθυνόμενος στη συνάντηση της τριμερούς Αρμοστίας των Σιωνιστών το 1991.

Η πολιτική τους είναι η ισχύς και η υποκρισία, σύμφωνα με τα σχέδια, που περιγράφονται στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Η υποδούλωση των λαών με την οικονομία, με το γάντι, είναι καλύτερη από τον πόλεμο, με πραγματικά πυρά. «Η βία οφείλει να είναι μία αρχή, η πανουργία και υποκρισία, κανών διά τας Κυβερνήσεις…

Εν τη πολιτική πρέπει να εξεύρωμεν να παίρνωμεν την ιδιοκτησίαν των άλλων, άνευ δισταγμού, εφόσον δυνάμεθα να επιτύχωμεν, διά του μέσου τούτου, την υποταγήν και την εξουσίαν. Και θα θριαμβεύσουμε και θα υποδουλώσουμε όλες τις κυβερνήσεις, εις την υπέρτατην κυβέρνησή μας, ουχί μόνο δι αυτών των μέσων, αλλά και διά του δόγματος της αυστηρότητος… Θα αρκέσει να γνωρίζουν οι άνθρωποι ότι είμεθα άκαμπτοι, διότι ούτω παύει πάσα ανυποταξία… Πρώτοι έχομεν ρίξει εις τον λαόν τας λέξεις ελευθερία και καταστρέψωσι την ευημερίαν του κόσμου, την αληθινή ατομική ελευθερία…. Συντρίβομε, λοιπόν, τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλαδή, εθνότητες, σύνορα, τα διάφορα νομίσματα… Πρέπει να διαταράτουμε διαρκώς εις όλας τας χώρας, τας σχέσεις του λαού και της Κυβέρνησης, να κουράζωμεν όλον τον κόσμον, δια του χωρισμού, της έχθρας και του μίσους, για να απαυδήσει ο λαός από τους πολιτικούς… Οι Χριστιανοί είναι ποίμνιον προβάτων και ημείς είμεθα δι αυτούς λύκοι και θα τους κατασπαράξωμεν…».

Δεν είναι σχέδιο των Σιωνιστών τα Σκόπια, να ονομαστούν Μακεδονία; Ο ίδιος ο δημιουργός τους και πρώτος πρόεδρός τους, έλεγε, ότι αποτελούνται από Αλβανούς, Έλληνες και Βούλγαρους. Αλλά το 1952, με την οργάνωση του ενιαίου κράτους της Γιουγκοσλαβίας, πίεζαν οι σιωνιστές της Αμερικής τον Μαύρο Καβαλάρη, τον Πλαστήρα, να ονομαστεί αυτό το τμήμα Μακεδονία. Δεν υπέγραφε ο Πλαστήρας και τον αντικατέστησαν με τον Παπάγο. Με την επιπολαιότητα της Δεξιάς και το επιχείρημα ότι είμαστε στο ΝΑΤΟ και δεν κινδυνεύουμε, κόλλησαν το όνομα Μακεδονία και σήμερα ξέρουμε, που αποβλέπουν. Το μίσος τους για τους Έλληνες, που τους «ξεμπρόστιασαν» για το έγκλημα της σταύρωσης του Χριστού, δεν το χωνεύουν και ζητούν εκδίκηση. Θέλουν να εξαφανίσουν, κομματιάζοντας τελείως την Ελλάδα, για να χαθούν τα ίχνη των παλαιών πολιτισμών, που αυτοί, σαν πολιτισμό, μόνο πολέμους έχουν. Το ίδιο έγινε με τα Ίμια. Υποχωρήσαμε, για να μας πουν, οι απολίτιστοι Τούρκοι, ότι το Καστελόριζο, από τις γκρίζες ζώνες, είναι νησί της Μεσογείου και αύριο με πίεση θα μας αναγκάσουν να δεχθούμε την αποκοπή της Οικονομικής μας Ζώνης Κύπρου- Ελλάδας.

Αλλά και οι Άγγλος ιδίως ο Τσώρτσιλ, υποστηριχτής των Τούρκων, απεδείχθη ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος, στην προσάρτηση των Δωδεκανήσων και της Κύπρου, Αν δεν ήταν η Ρωσία, ούτε Δωδεκάνησα, ούτε η Κύπρος θα υπήρχε, παρ όλο, που έχουν Ελληνικό πληθυσμό. Ολα πιστεύουμε ότι είναι μακροχρόνιο σχέδιο των Σιωνιστών Εβραίων που επικυριαρχούν σήμερα στον κόσμο, με γελοίες αφορμές, για ανύπαρκτα ζητήματα. Πότε κυνηγούν τον Μπιν-Λάντεν στο Αφγανιστάν, που κρύβεται, πότε καταστρέφουν το ΙΡΑΚ και τα μουσεία του, για να βρουν τα ανύπαρκτα δηλητηριώδη αέρια, πότε απειλούν το ΙΡΑΝ για να σταματήσουν τα πυρηνικά του προγράμματα και τελευταία την επίθεση στη Λιβύη, για να εξουσιάσουν και εκεί τα πετρέλαια της χώρας, γιατί ενώ το ψήφισμα του ΟΗΕ απαγόρευε όλες τις πτήσεις αεροσκαφών πάνω από τη Λιβύη, που απεδέχθη ο δικτάτορας Καντάφι, ξαφνικά άρχισαν να υπερίπτανται Γαλλικά και Βρετανικά αεροπλάνα, να βομβαρδίζουν ανηλεώς στρατηγικές θέσεις του Καντάφι, τον κατανίκησαν και του εξολόθρεψαν κυριολεκτικά, από το προσκήνιο. Σ όλες αυτές τις χώρες άφησαν πίσω, συντρίμματα, μίσος και εμφυλίους, που θα συνεχισθούν πολλά χρόνια.

Και θα κλείσω με την κυριαρχία των Σιωνιστών στο νέο σύστημα του κλασματικού αποθέματος χρήματος (1:10 η 1:20 κλπ) και τις διαπιστώσεις του μεγάλου Οικονομολόγου John Kenneth Galbraith, ότι «η διαδικασία, με την οποία οι Τράπεζες δημιουργούν χρήμα είναι τόσο απλή, (από αέρα κοπανιστό), που το μυαλό αηδιάζει», ο δε Πρόεδρος Woodrow Wilson (1913-1921) των ΗΠΑ, ομολογεί ότι «είμαι ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, που υπέγραψα τη συμφωνία», (το έκαναν όλες οι χώρες υπό την πίεση του Διευθυντηρίου), «χωρίς να θέλω, κατέστρεψα τη χώρα μου. Eνα μεγάλο βιομηχανικό έθνος, να ελέγχεται από το πιστωτικό του σύστημα. Το πιστωτικό μας σύστημα είναι συγκεντρωμένο. Eτσι η ανάπτυξη του έθνους και όλες μας οι δραστηριότητες βρίσκονται στο έλεος μερικών ανθρώπων, φτάσαμε να είμαστε μία από τις χειρότερες, μία από τις πιο πλήρως ελεγχόμενες και κυριαρχημένες Κυβερνήσεις στον πολιτισμένο κόσμο. Oχι πλέον δεν έχουμε Κυβέρνηση ελεύθερης άποψης, όχι πλέον δεν είναι Κυβέρνηση από απόφαση και ψήφο της πλειοψηφίας, αλλά Κυβέρνηση από τη θέληση και τη βία μιας μικρής ομάδος κυρίαρχων ανθρώπων», φαντασθείτε, τώρα στην Ελλάδα, τι είχαμε.

Ας μη γελιόμαστε, όμως, από τους πολιτικάντιδες στην Ελλάδα. Όλοι οι Πρωθυπουργοί με τις Κυβερνήσεις τους, που όπως να τις ονόμαζαν, εθνικής σωτηρίας, Κυβέρνηση αντιμετώπισης της κρίσης κλπ, όλοι τους προσέφεραν ένα λιθαράκι για να ξαναγεννηθεί η Ελλάδα μας. Φυσικά και έκαναν λάθη. Επόμενο είναι. 0 Γιώργος Παπανδρέου πέτυχε το δάνειο μαμούθ των 240 δισ. την εποχή, που κανείς δεν μας δάνειζε. Ο κ. Παπαδήμος, που άφησε την καριέρα του, ως Αντιπρόεδρος της ΕΚΤ τράπεζας, κούρεψε το χρέος κατά 130 δισ. ευρώ και ο κ. Σαμαράς εφάρμοσε τους νόμους των μεταρρυθμίσεων και της δημοσιονομικής προσαρμογής με την Ευρωζώνη, σκληρά μέτρα, που απέφεραν το πλεόνασμα στο κράτος, ώστε να μπορεί να λειτουργεί στο μέλλον χωρίς δάνεια και αύξηση του Ελληνικού χρέους.

Στην Ελλάδα έχουμε, σήμερα, Κυβέρνηση, που επιθυμεί την ανατροπή του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Ολοι στη χώρα μας, θέλουμε τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης, που όπως βλέπουμε, τις θέλουν και άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Τσίπρας ενστερνίστηκε τη θεωρία περί χρήματος του Υπουργού του των Οικονομικών του κ. Βαρουφάκη και μαζί αγωνίζονται να πείσουν τους εταίρους μας στην Ευρωζώνη, να κόψουν χρήμα, για τους λαούς, για τα νοικοκυριά και όχι για τους Τραπεζίτες Σιωνιστές, που δεν ενδιαφέρονται για τον άνθρωπο. Πήραν δρόμους για την ενημέρωση των συνεταίρων μας, ότι η κρίση με τα μέτρα λιτότητας δεν διορθώνεται. Τα δάνεια στη χώρα μας με τα μέτρα λιτότητας, ανέβασαν το χρέος με τους τόκους, από 185 δισ. ευρώ το 2009 ή 127% του ΑΕΠ, στα 315 δισ. ευρώ ή 174% του ΑΕΠ. Πρέπει να αλλάξουμε την πολιτική του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος. Οι Τράπεζες να δουλεύουν για το λαό, για τα νοικοκυριά και όχι για τους Τραπεζίτες. Λέτε ο Θεωρητικός Οικονομολόγος κ. Βαρουφάκης με τον Πρωθυπουργό μας κ. Τσίπρα, να καταφέρουν να ανατρέψουν το Ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό κατεστημένο και να επιτύχουν έτσι, την ανατροπή του και στην Ευρώπη, όπως στην Αμερική ο Πρόεδρος Ομπάμα, που ύστερα από μια εκατονταετηρίδα, κατάφερε να κάνει την Κεντρική Τράπεζα, να εργάζεται για το λαό και να κόβει χρήμα κατά το δοκούν, πάντοτε σύμφωνα με τις ανάγκες της Κυβέρνησης;

Ίδομεν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου