Η Μ. Χρυσοβελώνη για το δημόσιο χρέος

Τελευταία ενημέρωση: 2015-02-04, 11:08:41
Η Μ. Χρυσοβελώνη για το δημόσιο χρέος

Με αφορμή τις δηλώσεις που γίνονται για το δημόσιο χρέος η εκπρόσωπος Tύπου των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε δήλωσή της τονίζει:

«Oποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν την Πατρίδα ας κάτσουν τουλάχιστον στην άκρη. Χθες ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι δεν βλέπει να υπάρχει διαπραγμάτευση εκ μέρους της νέας Ελληνικής κυβέρνησης για το χρέος! Σήμερα τα παρελκόμενά του έρχονται να συμπληρώσουν πως η συζήτηση με τους εταίρους μας δεν έχει καν νόημα αφού «η κυβέρνηση λέει τα ίδια για το χρέος μ’ αυτά που είχε συμφωνήσει ο Σαμαράς».

Ενημερώνουμε τους οψίμως ανησυχούντες που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την άρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να διαπραγματευθούν, για τα εξής:

  • Στόχος της κυβέρνησης εθνικού σκοπού είναι να αφαιρέσει το άχθος ενός τεράστιου, μη διαχειρίσιμου χρέους από τις πλάτες του Ελληνικού λαού. Εκείνους που έλεγαν πως το δημόσιο χρέος είναι «διαχειρίσιμο και βιώσιμο» οι Ελληνες πολίτες τους έστειλαν στην αντιπολίτευση.
  • Η κυβέρνηση εθνικού σκοπού επιδιώκει να φέρει θετικό αποτέλεσμα για την Πατρίδα χωρίς να κοροϊδεύει τους Ελληνες. Εκείνοι που ανησυχούν σήμερα για την ορολογία της διαπραγμάτευσης καλό είναι να ρωτήσουν τον κ. Σαμαρά, έστω και με τεράστια καθυστέρηση, τι εννοούσε όταν έλεγε πως η Ελλάδα θα λάβει «βοήθεια χρέους» υπό την μορφή νέων δανείων!

Στόχος των ΑΝ.ΕΛ. είναι να σταματήσει η υπερχρέωση της χώρας, να ξεκινήσει η ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και να ανασάνει επιτέλους η κοινωνία. Αν κάποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν, καλά θα κάνουν να κάτσουν στην άκρη που τους έβαλε ο Ελληνικός λαός».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
2
=