ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Να προχωρήσουμε σε ανασυγκρότηση

να-προχωρήσουμε-σε-ανασυγκρότηση-694214

Από τον υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη Γιάννη Σακκόπουλο λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ολοι μαζί, δώσαμε έναν αξιοπρεπή αγώνα, με ξεκάθαρες θέσεις για όλα τα μεγάλα θέματα της χώρας μας, μιλώντας πάντα με ειλικρίνεια και με αλήθεια στους πολίτες της Μαγνησίας. Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε, και σε αυτό έπαιξαν ρόλο πολλοί παράγοντες, όμως το μήνυμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο και έχει πολλούς αποδέκτες.

Τώρα είναι η ώρα, το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη, να προχωρήσει, στην, χωρίς δικαιολογίες, αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος τοπικά και κεντρικά, να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του, πάντα με ξεκάθαρο και υπεύθυνο πολιτικό λόγο. Η παράταξη έχει ανάγκη από πολιτικούς άλλης γενιάς, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Από την πλευρά μου, δεσμεύομαι να είμαι κοντά στους πολίτες της Μαγνησίας και στα προβλήματά του Νομού και με την εμπειρία που αποκόμισα από τη συμμετοχή μου, για πρώτη φορά στις εκλογές, που αποτέλεσε για μένα ένα μεγάλο μάθημα πολιτικής παιδείας, δηλώνω πολιτικά παρών στις εξελίξεις του χώρου μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου