ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Μ. Καπάνη: Θα είμαι παρούσα στους αγώνες για τη Μαγνησία

μ-καπάνη-θα-είμαι-παρούσα-στους-αγώνες-694223

Σε δήλωσή της η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ στη Μαγνησία Μαρία Καπάνη αναφέρει τα εξής:

«Mία ακόμα μάχη έφτασε στο τέλος της, δυστυχώς χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα, ωστόσο η Ν.Δ. και όλοι εμείς που δώσαμε τη μάχη έχουμε τη συνείδησή μας καθαρή γνωρίζοντας πως σώσαμε τη χώρα από τη καταστροφή. Πήραμε αποφάσεις δύσκολες και επώδυνες για το καλό του τόπου, χωρίς στιγμή να σκεφτούμε το κομματικό ή προσωπικό συμφέρον! Με την Ελλάδα ναι, δε παίξαμε!

Θέλω να συγχαρώ τους 6 Βουλευτές του Νομού μας, που εύχομαι να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Θα είμαι παρούσα στους αγώνες για τη Μαγνησία, τιμώντας όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε με τη ψήφο σας. Αγαπώ τη Μαγνησία, όσο και εσείς. Μοιραζόμαστε τα ίδια προβλήματα και προσωπικά πιστεύω ακράδαντα πως αν θέλει κάποιος να προσφέρει , δε χρειάζεται ούτε θέσεις, ούτε αποζημιώσεις. Χρειάζεται αγάπη, όραμα και θέληση. Δόξα τω Θεω από αυτά η ψυχή μου πλημμυρίζει!

Δεν παίρνω πίσω καμιά από τις δεσμεύσεις μου. Με τη δύναμη που έχω, όσο μπορώ, όπου μπορώ θα συνεισφέρω. Είμαι βέβαιη πως την ίδια γραμμή θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ολοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Τέλος, να ευχαριστήσω τους συντοπίτες μου στην Αργαλαστή που για ακόμα μια φορά με εξέλεξαν πρώτη, αποδεικνύοντας την αγάπη τους.

Ο προσωπικός στόχος για συσπείρωση του κόμματος και ανανέωση, επετεύχθη. Είμαι αισιόδοξη για το μέλλον τόσο της παράταξης όσο και της Μαγνησίας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου