ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Αναγκαιότητα η τρίτη θέση στο ΠΑΣΟΚ και η έδρα στη Μαγνησία

αναγκαιότητα-η-τρίτη-θέση-στο-πασοκ-κα-712607

Γράφει η Κατερίνα Γαργάλα, Δικηγόρος, Υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ

Η συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων, όχι στη βάση του ελάχιστου κοινού παρονομαστή αλλά της μέγιστης δυνατής συνεννόησης, είναι ανάγκη των καιρών και επιθυμία των πολιτών. Κανείς μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της κρίσης. Αυτό θα αποτυπωθεί και στο εκλογικό αποτέλεσμα. Με αυτό το δεδομένο, είναι σημαντικό όχι μόνο ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα αλλά και ποιο θα είναι το τρίτο. Το κόμμα, δηλαδή, που θα διαδραματίσει το κρίσιμο, καταλυτικό ρόλο για τον σχηματισμό μίας κυβέρνησης προοδευτικού προσανατολισμού, που θα εγγυάται την πολιτική και οικονομική σταθερότητα που έχει ανάγκη σήμερα η πατρίδα μας. Το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει στην πράξη και όχι στα λόγια ότι περισσότερο από όλα τα κόμματα που διεκδικούν αυτή τη θέση, έχει και τη βούληση και την εμπειρία και την ικανότητα να διαδραματίσει με ευθύνη αυτό τον ρόλο.

Η χώρα μετράει τα τελευταία βήματα των μονόδρομων. Κλείνει ο κύκλος του ιστορικού συμβιβασμού και των αναγκαστικών επιλογών. Τώρα χρειάζεται από όλους μας ευθύνη και σεβασμός απέναντι στη δοκιμασία του ελληνικού λαού.

Με αυτό το αίσθημα ευθύνης και συνεννόησης μπορούμε να προχωρήσουμε βήμα – βήμα. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της περιόδου. Να διαμορφώσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή συνεννόηση και συναίνεση μία νέα συμφωνία όχι μόνο για το πως θα βγούμε από την κρίση, αλλά και για τη χώρα που θέλουμε να χτίσουμε, τις αξίες που θέλουμε να υπηρετήσουμε.

Η νέα αυτή συμφωνία πρέπει να έχει κοινωνικές αναφορές και συγκεκριμένο σχέδιο για την παραγωγική και θεσμική ανασυγκρότηση της χώρας, την αποκατάσταση των αδικιών, τη στήριξη των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και τις μεταρρυθμίσεις με προοδευτικό πρόσημο που θα βελτιώσουν ουσιαστικά τη ζωή των πολιτών. Μεταρρυθμίσεις και αλλαγές για το δημόσιο συμφέρον, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Η πολύπαθη Μαγνησία που στις εκλογές του 2012 κέρδισε μία έδρα η Χρυσή Αυγή δικαιούται δημοκρατικής, αξιοπρεπούς κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης από ένα άτομο που αγωνίζεται σκληρά καθημερινά στον επαγγελματικό στίβο και αφουγκράζεται τις αγωνίες των συμπολιτών του και βρίσκεται σε κοινό παρανομαστή μαζί τους.

Η επιτυχής μου υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές 2014 με την «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ» από την οποία αποκόμισα 10.000 σταυρούς στην Επικράτεια και τιμήθηκα με μεγάλη σταυροδοσία από τους Μαγνησιώτες συμπολίτες μου, με έκανε να έχω σφαιρική αντίληψη των προβλημάτων του Νομού Μαγνησίας. Ζητώ έντιμα την υποστήριξή σας. Κρατώ ψηλά την Ευθύνη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου