ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Μίλτος Σπανός: Η ΕΠΙΦΥΛΛΙΔΑ ΜΑΣ

μίλτος-σπανός-η-επιφυλλιδα-μασ-207377

«Η λέξη σύμπτωση»

Η λέξη σύμπτωση (coincidence) σημαίνει να συμβαίνουν ολίγα ή πολλά μαζί στην ζωή των ανθρώπων, αναπάντεχα! Είναι μια διαβολική λέξη, θα έλεγε. Όταν είναι για το καλό είσαι τυχερός, όταν είναι για το κακό είσαι άτυχος. Όταν όμως, έχομε απανωτές συμπτώσεις, όλα είναι στον υπερθετικό βαθμό!

Πολλές φορές συμβαίνει ένα δευτερόλεπτο να καθυστερήσεις ή να βιαστείς για να την πάθεις ή να την γλιτώσεις αντίστοιχα. Πόσες φορές δεν γλιτώσαμε από τροχαίο ή άλλα δυστυχήματα ή από κακή συνάντηση που θα συνέβαινε σε λάθος τόπο και χρόνο!

Επίσης, τα φυσικά φαινόμενα, που δεν τα περιμένεις (π.χ. οι σεισμοί), μπορεί συμπτωματικά να σε πετύχουν στον ανάλογο τόπο και αντίστοιχο χρόνο.

Μπορεί κανείς να προνοήσει μια σύμπτωση; Προφανώς όχι. Όταν ειδικά είναι για τα μεγάλο κακό, που ο άνθρωπος δεν μπορεί καν να το φαντασθεί, είναι η μεγάλη γκαντεμιά, που λέμε.

Πολλοί αστρολόγοι, μάντες, μέντιουμ, καφετζούδες, βασίζονται κατά την γνώμη μου, στην μεγάλη φαντασία που έχουν να μαντεύουν τις συμπτώσεις, όπως επίσης, στην ψυχολογία του πελάτη τους και στην ενδεχόμενη πληροφόρηση εν αγνοία του.

Τέλος, δεν πρέπει να προκαλούμε τις κακές συμπτώσεις ζώντας επικινδύνως. Όταν ψελίζομε «Θεέ μου, βοήθησέ με» ίσως να προκαλούμε να γίνει η μεγάλη καλή σύμπτωση!!!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου