ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Μίλτος Σπανός: «Το φιλί»

μίλτος-σπανός-το-φιλί-284832

Η ΕΠΙΦΥΛΛΙΔΑ ΜΑΣ

«Το φιλί του Ιούδα» είναι πικρό φιλί, για το συμφέρον. Για τα τριάντα αργύρια να προδώσεις τον φίλο, τον δάσκαλο, τον μέντορά σου. Μη το κάνεις ποτέ!

«Το φιλί της ζωή» είναι ένα φιλί για να σου χαρίσει ζωή. Πόσες ζωές βοήθησε να σωθούν, αρκεί να γίνει σωστά και σε άμεσο χρόνο. Εκπαιδεύσου γι’ αυτό.

«Το φιλί- βραβείο Γκίνες». Μετρά την χρονική διάρκεια και επετεύχθη από ένα ζευγάρι Ταϊλανδών, τον Φεβρουάριο του 2013, στην Πατάγια, διάρκειας 58 ωρών.

«Το ιστορικό φιλί» παραδείγματος χάριν του ζεύγους «Rosenberg” πριν τους χωρίσει ο θάνατος στην ηλεκτρική καρέκλα, όντες θανατοποινίτες, το 1953, την εποχή του αντικομμουνισμού, στην Αμερική.

«Το φιλί του cinema», όπου υπέροχοι ηθοποιοί το αποτυπώνουν στην μεγάλη οθόνη, σαν εραστές, αγαπημένοι σύζυγοι, ερωτευμένοι, ανάλογα με το σενάριο της ταινίας, προς τέρψιν των θεατών.

«Το φιλί της Αγάπης», που συνηθίζεται μετά το «Χριστός Ανέστη» το βράδυ της Αναστάσεως και δηλώνει την εξαγνισμένη αγάπη προς τον πλησίον μας, ξεχνώντας τα παλαιά μας πάθη και μίση.

«Ο τελευταίος ασπασμός» προς το νεκρό, προσφιλές μας πρόσωπο. Είναι ένα κρύο φιλί, αλλά τελείως αναπόφευκτο.

«Το πρώτο μας φιλί», είναι το πρώτο φιλί με τον άνθρωπο που αγάπησα ή και αγαπώ. Ολα τα υπόλοιπα έγιναν και γίνονται κατ’ εξακολούθηση, αλλά το πρώτο φιλί ήταν η πρώτη επαφή που μου ξέφυγε από τον νου, δεν την θυμάμαι και λυπάμαι πολύ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου