ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Μπορούμε να κρατήσουμε τα νέα παιδιά στον τόπο μας

μπορούμε-να-κρατήσουμε-τα-νέα-παιδιά-σ-357481

Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τους νέους να αντιστρέψουμε την πορεία που τους οδηγεί στη μετανάστευση, γιατί οι νέοι μας είναι το μέλλον της πόλης. Οφείλουμε να ανοίξουμε το δρόμο να δημιουργήσουν.

Να τους δώσουμε ελπίδα και προοπτική, δίνοντάς τους όχι μόνο υψηλού επιπέδου Τεχνική Κατάρτιση αλλά το σημαντικότερο δίνοντάς τους Παιδεία.

Είμαστε υποχρεωμένοι, τους το οφείλουμε και θα το πετύχουμε. Ως εκπαιδευτικός στην Τεχνική Εκπαίδευση αφουγκράζομαι καθημερινά την αγωνία τους και την αγωνία των γονιών για το μέλλον τους.

Συναισθανόμενος τη βαρύτητα της ευθύνης αλλά και τη δυσκολία του εγχειρήματος στη δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα μας και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δεσμεύομαι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια ούτως ώστε ο Δήμος να αποτελέσει εφαλτήριο για την πορεία ανάπτυξης που θα δώσει δουλειά στα παιδιά μας και για να το πετύχουμε έχουμε μία επιλογή, Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Επιλογή ευθύνης – Πάμε Μπροστά» με υποψήφιο δήμαρχο τον Πάνο Σκοτινιώτη αλλά και τα άξια στελέχη που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο Νίκης που αποτελούν την καλύτερη εγγύηση. Γιατί βάζουμε τον πήχη ψηλά, για το Βόλο της Ανάπτυξης, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Ποιότητας Ζωής.

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Ναπολέων Κολοβός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου

«Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου