ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σε αυτή την τρύπα του πεζοδρομίου πόσοι θα σακατευτούν;

σε-αυτή-την-τρύπα-του-πεζοδρομίου-πόσο-576879

Εξω από το καλαίσθητο και κεντρικό κτίριο του ταχυδρομείου μας, από την είσοδο του Αγίου Νικολάου, στο πολυσύχναστο πεζοδρόμιο το οποίο διαβαίνουν πολλοί πεζοί καθημερινά, από πολλές ημέρες υπάρχει μια τρύπα – παγίδα για τους πεζούς, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στην οποία αν παγιδευτεί το πόδι τους θα χρειαστούν τουλάχιστον για ημέρες νοσηλεία.

Επιτέλους! Ας ασχοληθούν με τα πεζοδρόμια της πόλης!

Θ.Π.

Καθαρισμός

Γιατί πρέπει να υφιστάμεθα τόσο τις κακοτεχνίες των ποδηλατοδρόμων, όσο και τα προβλήματα που δημιουργούνται; Τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των βροχοπτώσεων στους περισσότερους ποδηλατοδρόμους έχουν δημιουργηθεί μικρές λίμνες, ενώ τα φύλλα των δέντρων έχουν δημιουργήσει δεύτερο στρώμα στο οδόστρωμα. Τόσο δύσκολο είναι να καθαριστούν κι αυτοί οι δρόμοι;

Αθ.Τ

Καταβάλλουν προσπάθειες

Εντονο προβληματισμό δημιουργεί η εμφανής πτώση στην αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, η οποία επηρεάζει άμεσα και την πώληση φαγητού σε πακέτο. Από την άλλη πλευρά παρατηρείται αύξηση στα αιτήματα για βοήθεια, τα οποία προέρχονται από απόρους συμπολίτες, οι οποίοι αδυνατούν εκ των πραγμάτων να εξασφαλίσουν ακόμη και στα στοιχειώδη είδη διατροφής. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν μια εξαιρετικά δύσκολη πραγματικότητα για τους επαγγελματίες, οι οποίοι καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να ανταπεξέλθουν, συνδράμοντας, παράλληλα, με ιδιαίτερη ευαισθησία, όσους έχουν ανάγκη βοηθείας.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου