Γυμνά καλώδια

Τελευταία ενημέρωση: 2013-09-07, 11:09:36
Γυμνά καλώδια

Επικίνδυνα είναι τα καλώδια του δημοτικού  φωτισμού  που έχουν βγει στην επιφάνεια στην οδό Κύπρου στο ύψος της οδού Αναλήψεως. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να φροντίσουν έτσι ώστε τα καλώδια να αντικατασταθούν πριν συμβεί κάποιο ατύχημα. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, τα καλώδια βρίσκονται χαμηλά και έτσι είναι πολύ πιθανό να τα αγγίζει κάποιο παιδί και να «χτυπηθεί»  από ηλεκτρικό ρεύμα.

Αθ.Τ

 

Παραλίγο ατύχημα

Προβληματικό είναι το πεζοδρόμιο στην οδό Σπ. Σπυρίδη στο ύψος της οδού Δημάρχου Γεωργιάδου. Μάλιστα χθες μια ηλικιωμένη γυναίκα στην προσπάθειά της να το διασχίσει, σκόνταψε, χωρίς ωστόσο να χτυπήσει. Οι αρμόδιοι του Δήμου Βόλου θα πρέπει να φροντίσουν να αποκαταστήσουν τέτοιες περιπτώσεις, έστω και με «μπαλώματα», αρκεί να μην κινδυνεύουμε προχωρώντας πάνω στα πεζοδρόμια.

Αθ.Τ

Σκουπίδια

Μπροστά στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, απέναντι από το Δημοτικό Ωδείο, υπάρχουν πολλά καλαθάκια απορριμμάτων τα οποία είναι γεμάτα με ολόκληρες σακούλες σκουπιδιών. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη και η επέμβαση που θα πρέπει να γίνει άμεση.

Αθ.Τ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=