ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Λακκούβες παντού!

λακκούβες-παντού-689756

Τι θα γίνει επιτέλους με τους δρόμους στο Βόλο; Γεμίσαμε τρύπες και οι δυο-τρεις φτυαριές άσφαλτο που ρίχνουν πού και πού τα συνεργεία του Δήμου δεν μπορούν πια να δώσουν τη λύση. Άλλωστε πόσες φορές μπορείς να μπαλώσεις τον ίδιο δρόμο; Με δυσκολία κινούνται τα οχήματα, ζιγκ-ζαγκ ανάμεσα σε λακκούβες, σε κάθε σχεδόν δρόμο του Βόλου. Ιδιαίτερα στην οδό Διμηνίου η κατάσταση είναι απελπιστική!

Αθ.Τ

Εξω από το 3ο Γυμνάσιο

Ο μικρός πλάτανος που βρίσκεται έξω από το 3ο Γυμνάσιο Βόλου κλαδεύτηκε χθες ενόψει της έναρξης της καινούργιας σχολικής χρονιάς. Ωστόσο τα κλαδιά του δέντρου τουλάχιστον μέχρι χθες αργά το μεσημέρι δεν είχαν απομακρυνθεί από το σημείο, με αποτέλεσμα να εμποδίζουν τους πεζούς στην οδό Κύπρου στο ύψος της Αχιλλοπούλου. Ας ελπίσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνει η περισυλλογή τους από τα αρμόδια συνεργεία.

Αθ.Τ

Ανακοινώσεις σε κολώνες

Πραγματικά είναι θλιβερό να παρατηρούμε διάφορες ανακοινώσεις κολλημένες πάνω σε κολώνες, στύλους της ΔΕΗ, στάσεις λεωφορείων και τζάμια άδειων καταστημάτων. Κανονικά θα έπρεπε τουλάχιστον στα κεντρικά σημεία της πόλης να υπάρχουν πίνακες ανακοινώσεων, όπου ο καθένας να μπορεί να αναρτά τις ανακοινώσεις που επιθυμεί.

Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου