ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ενδιαφέρον

ενδιαφέρον-705935

Δεκάδες ξένοι επισκέπτες εκφράζουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τις αρχαιότητες της περιοχής μας. Η σημαντική άνοδος των επισκεπτών του Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, αποδεικνύει του λόγου το αληθές και μαρτυρά την απήχηση που έχουν οι αρχαιολογικοί θησαυροί που έχουν έρθει στο φως.

Γ. Υ.

Χρήσιμα

Καθ’ όλα χρήσιμα είναι τα ηχητικά φανάρια που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης, διευκολύνοντας τη διέλευση όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης. Εξίσου χρήσιμες είναι και οι ράμπες που δημιουργήθηκαν για όσους αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, αλλά τις περισσότερες φορές είναι απροσπέλαστες λόγω σταθμευμένων τροχοφόρων. Καλό είναι να μην παραβλέπουμε τις ανάγκες αλλά και τα δικαιώματα των παραπάνω συμπολιτών μας, συμβάλλοντας στο βαθμό που μας αναλογεί, στη διασφάλιση της ισότιμης συμμετοχής τους στην καθημερινότητα.

Γ. Υ.

Δυσάρεστο φαινόμενο

Σχεδόν ανύπαρκτοι είναι οι κάλαθοι απορριμμάτων κατά μήκος της Τοπάλη, ειδικότερα δε στο τμήμα του συγκεκριμένου πεζοδρόμου που περικλείεται μεταξύ των οδών Τάκη Οικονομάκη και Αλεξάνδρας. Κατά συνέπεια, δεκάδες άχρηστα αντικείμενα, αποτσίγαρα, ακόμη και άδεια μπουκάλια, εκσφενδονίζονται χωρίς δεύτερη σκέψη από τους περαστικούς, προς κάθε κατεύθυνση. Το ζήτημα όμως είναι, ότι ρυπαίνουν τις εισόδους των παρακείμενων κατοικιών, με προφανή αποτελέσματα. Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι για την εκ νέου τοποθέτηση τουλάχιστον ενός καλάθου απορριμμάτων, προκειμένου να εξαλειφθεί ή τουλάχιστον να ελαχιστοποιηθεί το συγκεκριμένο δυσάρεστο φαινόμενο.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου