ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εξοργίζει η ελλιπής καθαριότητα

εξοργίζει-η-ελλιπής-καθαριότητα-711502

Εξοργίζει η ελλιπής καθαριότητα

Πληθαίνουν καθημερινά τα παράπονα των δημοτών για την κατάσταση σχετικά με την καθαριότητα που επικρατεί στην πόλη μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις ευθυνόμαστε εμείς οι ίδιοι, καθώς ενώ υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων, συνηθίζουμε να πετάμε στο έδαφος τα σκουπίδια μας. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στην οδό Κύπρου, στο ύψος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, καθώς τα σκουπίδια έχουν κατακλείσει το πεζοδρόμιο, ενώ σε λίγα μόλις μέτρα υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων.

Αθ.Τ

Εντονη δυσοσμία

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα σε πολλές συνοικίες του Βόλου εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που αναδύουν οι κάδοι απορριμμάτων. Όπως καταγγέλλουν αναγνώστες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, οι περισσότεροι από τους κάδους έχουν να πλυθούν εδώ και κάτι μήνες. Αυτό σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, δημιουργούν ένα αποπνικτικό «κοκτέιλ» για τους περίοικους.

Αθ.Τ

Υψομετρική διαφορά

Υψομετρική διαφορά παρατηρείται στο πεζοδρόμιο που αποτυπώνεται από το φακό του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ και εντοπίζεται στη συμβολή των οδών Σπ. Σπυρίδη και Ανθ. Γαζή. Το γείσο του πεζοδρομίου είναι εμφανώς ψηλότερο σε σχέση με το υπόλοιπο τμήμα, γεγονός που μεταφράζεται σε κίνδυνο πτώσης για τους ανύποπτους περαστικούς. Ας το λάβουν υπόψη οι αρμόδιοι.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου