ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Υπερχειλισμένο καλαθάκι

υπερχειλισμένο-καλαθάκι-712628

Υπερχειλισμένο καλαθάκι

Απίστευτα άσχημη είναι η εικόνα που επικρατεί τις δύο τελευταίες ημέρες στο πάρκο στην οδό Ρήγα Φεραίου στην οδό Σπ. Σπυρίδη. Ο λόγος είναι το υπερχειλισμένο από σκουπίδια καλαθάκι όπου πλαστικά μπουκάλια, σακουλάκια από τσιπς, χαρτιά και άλλα σκουπίδια έχουν πλέον πέσει από το γεμάτο καλαθάκι πάνω στο γρασίδι. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βόλου θα πρέπει να αδειάζουν πιο συχνά τα σκουπίδια από τα καλαθάκια της πόλης, ειδικά όταν έχει να κάνει με χώρο που συχνάζουν παιδιά.

Αθ.Τ

Εστία μόλυνσης

Πολλές είναι οι διαμαρτυρίες των περίοικων στην οδό Πολυμέρη επί τη συμβολή της με την Ι.Καρτάλη, αφού όπως καταγγέλλουν, ορισμένα άτομα έχουν μετατρέψει το σημείο σε «δημόσιο ουρητήριο», με αποτέλεσμα, οι περίοικοι από τη δυσοσμία, να μην μπορούν να πλησιάσουν το καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο σημείο. Όπως αναφέρουν πρέπει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, να φροντίσει να καθαριστεί το σημείο, το οποίο αποτελεί εστία μόλυνσης.

Αθ.Τ

Ετοιμόρροπο

Ετοιμόρροπο είναι το καλάθι αχρήστων που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου. Το εμφανώς κεκλιμένο καλάθι, που έχει τοποθετηθεί από το Δήμο Βόλου κατά μήκος της οδού Πλαστήρα, κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να αποκολληθεί από τη βάση του και γι’ αυτό το λόγο είναι αναγκαία η παρέμβαση των αρμοδίων.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου