ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Απροσπέλαστο πεζοδρόμιο

απροσπέλαστο-πεζοδρόμιο-718046

Η ακλάδευτη πικροδάφνη στην οδό Αγίου Νικολάου στο ύψος της οδού Δημάρχου Γεωργιάδου, έχει κάνει απροσπέλαστο το πεζοδρόμιο που βρίσκεται στο σημείο. Οι πεζοί αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο δρόμο, θέτοντας την ζωή του σε κίνδυνο, καθώς το πεζοδρόμιο είναι απροσπέλαστο. Μάλλον οι εργάτες της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βόλου έχουν πάει διακοπές, διαφορετικά δεν εξηγείται αυτή η κατάσταση!

Αθ.Τ

Δεν πάει άλλο

Η κατάσταση με τα σταθμευμένα αυτοκίνητα μπροστά στο ΙΚΑ πρέπει να σταματήσει. Τα αυτοκίνητα είναι άτακτα παρκαρισμένα με αποτέλεσμα τις ώρες αιχμής να γίνεται ένας χαμός. Ούτε οι πεζοί δεν μπορούν να διασχίσουν με ασφάλεια το δρόμο.

Αθ.Τ

Αναμμένα

Αναμμένοι παρέμειναν έως αργά χθες το πρωί οι λαμπτήρες δημοτικού φωτισμού που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και συγκεκριμένα στο ύψος της οδού Δημητριάδος. Η επισήμανση καταγράφεται προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα, εάν υφίσταται, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βόλου.

Γ. Υ.

Παράπονα

Παράπονα διατυπώνουν διερχόμενοι οδηγοί από τη διασταύρωση που βρίσκεται στην περιοχή του Αλιβερίου, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ορισμένες φορές παραμένουν κατεβασμένες οι απαγορευτικές μπάρες, παρότι δε διέρχεται τρένο από το συγκεκριμένο σημείο. Ανάλογο φαινόμενο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής και το αίτημα που διατυπώνεται προς τους αρμόδιους, από διερχόμενους οδηγούς, είναι να διερευνήσουν αν πρόκειται για βλάβη του συστήματος.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου