ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

«Ντεκόρ» από κλαδιά

ντεκόρ-από-κλαδιά-720304

«Ντεκόρ» από κλαδιά

Τα κλαδιά κόπηκαν… με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη γνωστού καφέ στο «Κολωνάκι» και απομακρύνθηκαν από το χώρο. Όμως ένα μεγάλο κλαδί που ακουμπάει στα καλώδια της ΔΕΗ…. έχει αφεθεί στην τύχη του και ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά η δημοτική Υπηρεσία κανείς δεν εδέησε να μεταβεί μέχρι το σημείο.

Και έτσι το κλαδάκι, αφού πρώτα ξεράθηκε, τώρα αποτελεί «μοναδικό ντεκόρ» πάνω στα καλώδια. Υπήρξαν μάλιστα θαμώνες των καφέ που νόμιζαν ότι πρόκειται για «αφηρημένη τέχνη» και ότι πράγματι αποτελούσε καλλιτεχνική πρόταση, μέχρι που ενημερώθηκαν ότι έχει «ξεχαστεί».

Λακούβα… «παγίδα»

Προσοχή κίνδυνος… Στην διασταύρωση των οδών Ζαλόγγου με Μεσολογγίου στους Αγίους Αναργύρους μία μεγάλη λακούβα, αποτελεί παγίδα για οδηγούς Ι.Χ και δικύκλων, ποδηλάτες και πεζούς. Οι περίοικοι έχουν βάλει για «σημάδι» έναν κουβά προκειμένου να αποφεύγουν οι οδηγοί τη λακούβα, όμως εάν δεν αποκατασταθεί η τομή, σίγουρα κάποιος θα την πληρώσει. Οι περίοικοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τομή που έκανε η ΔΕΥΑΜΒ και η οποία αφέθηκε στην τύχη της…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου