ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Στέγαστρο

στέγαστρο-720434

Στέγαστρο

Ηλίαση περιμένοντας το λεωφορείο, κόντεψαν να πάθουν χθες το πρωί πολίτες που περίμεναν το λεωφορείο της γραμμής Νο 1 του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, στη στάση της Ευαγγελίστριας στη Ν. Ιωνία.

Οπως κατήγγειλαν στη συγκεκριμένη στάση δεν υπάρχει στέγαστρο, προκειμένου να προστατεύονται από τα καιρικά φαινόμενα, για όσο διάστημα περιμένουν το λεωφορείο.
«Κοντέψαμε να λιποθυμήσουμε από την πρωινή… ηλιοθεραπεία», διαμαρτυρήθηκε επιβάτης, ο οποίος επικοινώνησε με τη διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ για να πάρει την απάντηση, ότι δεν τους δίνεται άδεια τοποθέτησης στεγάστρου από το Δήμο Βόλου.
«Αν δεν μπει στέγαστρο το καλοκαίρι θα παθαίνουμε ηλίαση και το χειμώνα θα γινόμαστε μούσκεμα από τη βροχή», σχολίαζαν επιβάτες.

Ε.Χ.

Για τα φανάρια

Αλλαγή στη ρύθμιση των φωτεινών σηματοδοτών στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης με Νεαπόλεως , συστήνουν πολλοί οδηγοί καθώς όταν ανάβει το πράσινο από την πλευρά της Οδού Νεαπόλεως αλλά και από την απέναντι πλευρά, τα αυτοκίνητα συναντιούνται όπως επίσης και όσοι θέλουν να στρίψουν από Νεαπόλεως για Λαρίσης και δεν συνεχίζουν ευθεία. Και επειδή το κακό δεν θέλει πολύ για να συμβεί οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες ας εξετάσουν το θέμα.

Οι δημόσιοι Χώροι υγιεινής

Ασφαλώς και οι δημόσιες τουαλέτες στην περιοχή του τερματισμού στον Άναυρο χρειάζονται αρκεί όμως να καθαρίζονται κιόλας διότι είτε πρωί , είτε μεσημέρι , είτε βράδυ, η δυσοσμία είναι ανυπόφορη σε ένα σημείο της πόλης που είναι πολυσύχναστο. Η καθαριότητα των χώρων υγιεινής επιβάλλεται και δεν είναι απλά αίτημα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου