ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ζούγκλα

ζούγκλα-720654

Ζούγκλα

Μία ολόκληρη γειτονιά στην οδό Αταλάντης στη Νέα Δημητριάδα, υποφέρει έχοντας να παλέψει με τη «ζούγκλα» των χόρτων. Ειδικά στο δρόμο μεταξύ Αταλάντης και Εστίας τα πράγματα είναι τραγικά σε ορισμένα οικόπεδα ιδιωτών, στα οποία όμως νομίζουμε ότι οι δημοτικές υπηρεσίες θα μπορούσαν να παρέμβουν και μετά να «χρεώσουν» το λογαριασμό στον ιδιοκτήτη για να μάθει την επόμενη φορά να καθαρίζει το χώρο του για να μην υποφέρουν οι υπόλοιποι γείτονες που δε φταίνε.

Οι μονοδρομήσεις

Αυτές οι μονοδρομήσεις στη Νέα Ιωνία θα πρέπει να επανεξεταστούν άμεσα διότι η ταλαιπωρία που υφίστανται οι οδηγοί είναι απίστευτη. Για να κατευθυνθούν από το ένα οικοδομικό τετράγωνο στο άλλο, ειδικά στην περιοχή της ΜΕΤΚΑ πρέπει να κάνουν ολόκληρους γύρους και δεν είναι καιρός για να ξοδεύεται άσκοπα η βενζίνη… διότι η τιμή καίει και τσουρουφλίζει.

Δρόμος παγίδα

Διαρκής παγίδα για τους οδηγούς είναι ο δρόμος της Π.Ε.Ο από Βόλο προς Βελεστίνο. Εάν δεν είσαι ντόπιος, μπορείς άνετα… να φτάσεις στα Φάρσαλα χωρίς να το καταλάβεις, αφού οι πινακίδες μόνο διαφωτιστικές δεν είναι. Παράλληλα πρόκειται για ένα δρόμο καρμανιόλα χωρίς φωτισμό, όπου οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην βγούνε στο αντίθετο ρεύμα. Ευκαιρία είναι τώρα που κατασκευάζεται ο περιβόητος κόμβος, να γίνουν και ορισμένες άλλες παρεμβάσεις που θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Πάρκινγκ

Δεν πρόλαβαν να φύγουν οι κορύνες από την οδό Κ. Καρτάλη στο ύψος της οδού Αργοναυτών, και κάποιοι έξυπνοι έσπευσαν να παρκάρουν δεξιά και αριστερά τα αυτοκίνητά τους προκαλώντας όμως «κομφούζιο» σε ένα δρόμο που δεν έχει και το ανάλογο πλάτος. Φωνάζουν για τις κορύνες να που όμως υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζονται γιατί αλλιώς ορισμένοι εκλαμβάνουν το δρόμο ως ξέφραγο αμπέλι…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου