ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Είναι εμφανές

είναι-εμφανές-720966

Είναι εμφανές

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από τους συμπολίτες, οι οποίοι κινούνται κατά μήκος του πεζοδρομίου της οδού Γκλαβάνη, μεταξύ της Τ. Οικονομάκη και της οδού Γαλλίας. Το πρόβλημα είναι εμφανές στο φωτογραφικό στιγμιότυπο που αποτύπωσε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Οι πλάκες του πεζοδρομίου έχουν αποκολληθεί ή εξέχουν στο συγκεκριμένο σημείο, γεγονός που εφιστά την προσοχή των διερχόμενων συμπολιτών.

Γ. Υ.

Κακιά συνήθεια

Απροσπέλαστα είναι πολλά κεντρικά πεζοδρόμιο της πόλης καθώς ορισμένοι συμπολίτες μας έχουν την κακιά συνήθεια να παρκάρουν τα μηχανάκια τους πάνω στα πεζοδρόμιο, αδιαφορώντας αν οι πεζοί έχουν χώρο να περάσουν. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην οδό Δημητριάδος αλλά και στην οδό Κουμουνδούρου. Πολλές φορές μητέρες με καροτσάκια αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο για να περάσουν από τα πεζοδρόμια – παρκινγκ. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτή η συνήθεια.

Αθ.Τ

Επικίνδυνο κτίριο

Θλιβερή είναι η εικόνα που παρουσιάζει το Δημοτικό Θέατρο Βόλου, απέναντι από το Δημαρχείο του Βόλο. Παρότι θα έπρεπε η Δημοτική Αρχή να προχωρήσει σε έργα συντήρησης εδώ και αρκετούς μήνες δεν έχει μπει ούτε ένα καρφί! Πολίτες εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια του κτιρίου, διευκρινίζοντας ότι είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Οι αρμόδιοι θα πρέπει σοβαρά να εξετάσουν το θέμα πριν να είναι πολύ αργά…

Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου