ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αυτή είναι η κατάσταση

αυτή-είναι-η-κατάσταση-722859

Αυτή είναι η κατάσταση

Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, ωστόσο πολλοί ιδιοκτήτες ακαθάριστων οικοπέδων δε φαίνεται να συμμορφώνονται. Αν πάρει φωτιά ένα τέτοιο οικόπεδο, ο ιδιοκτήτης του δε θα χάσει τίποτα περισσότερο από τα ξερά του χόρτα. Αν όμως η φωτιά περάσει στο γειτονικό σπίτι, ο ιδιοκτήτης θα χάσει την περιουσία του, το λιγότερο! Σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες αδιαφορούν να καθαρίσουν τα οικόπεδα τους θα πρέπει να παρέμβει ο Δήμος Βόλος. Χαρακτηριστική περίπτωση τέτοιοι οικοπέδου είναι αυτό στην οδό Κουμουνδούρου στο ύψος της Αχιλλοπούλου.

Αθ.Τ

Παράπονο αναγνώστη

Παράπονο εκφράζει αναγνώστης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ για τον ανακαινισμένο χώρο του κτιρίου της ΔΕΗ.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος αναφέρει: «Μετά την ανακαίνιση που έγινε στο κεντρικό κτίριο της ΔΕΗ στην οδό Λαρίσης, δημιουργήθηκε χωριστή είσοδος με πόρτες ασφαλείας που οδηγεί στο χώρο των ταμείων, όπως ακριβώς στις τράπεζες. Ο χώρος αυτός όμως -που δεν είναι παραπάνω από 40 τετραγωνικά- καλείται να εξυπηρετήσει μια ολόκληρη πόλη 120.000 κατοίκων!!! Την περασμένη Δευτέρα , στο χώρο αυτό είχαν συνωστισθεί περισσότερα από 60 άτομα για να πληρώσουν λογαριασμούς, δημιουργώντας συνθήκες που δεν ταιριάζουν σε ανθρώπους και παρέπεμπαν σε χιτλερικά κρεματόρια. Όλοι ήμασταν κυριολεκτικά εγκλωβισμένοι ο ένας πάνω στον άλλον και είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο. Είμαι σίγουρος ότι ο χώρος αυτός κακώς έχει πάρει άδεια χρήσης, αφού δεν πληροί προϋποθέσεις ασφαλείας αφενός, προσβάλλει δε τα δικαιώματα του πολίτη-καταναλωτή αφετέρου. Οι αρμόδιοι τι κάνουν;».

Προβληματικό σημείο

Δεκάδες προβληματικά σημεία εντοπίζονται σε διάφορα σημεία της πόλης, τα οποία απαιτούν την προσοχή των περιπατητών, προς αποφυγή ατυχημάτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το μικρό, πλην επικίνδυνο βαθούλωμα, που έχει δημιουργηθεί στην συμβολή των οδών Σπ. Σπυρίδη και Γαλλίας, πάνω στο οδόστρωμα. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που παραθέτουμε, μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου