ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κλείνουν το δρόμο

κλείνουν-το-δρόμο-724014

Κλείνουν το δρόμο

Συνεχίζεται δυστυχώς η ρίψη μπαζών και άλλων υλικών σε κάδους ανακύκλωσης και σε πράσινους κάδους αποκομιδής αλλά και στα πεζοδρόμια του Βόλου.

Το φαινόμενο επιβαρύνει περαιτέρω το έντονο πρόβλημα έλλειψης ελεύθερων χώρων και αποτελεί αντιαισθητική εικόνα και εστία μόλυνσης για την πόλη, ενώ εγκυμονεί κινδύνους για πρόκληση ατυχημάτων σε πεζούς και οχήματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πεζοδρόμιο στην οδό Νικοτσάρα στο ύψος της Γαλλίας.

Αθ.Τ

Μέσα στο κέντρο

Σε κακή κατάσταση είναι το οδόστρωμα στη συμβολή των οδών Ιάσονος και Ιωλκού. Κάποιος θα πρέπει να φροντίσει την επισκευή του οδοστρώματος σε κομβικά σημεία της πόλης, που είναι μέρος και της εικόνας της προς τους επισκέπτες.

Αθ.Τ

Μικρή όαση

Πράσινη όαση αποτελεί, στο γκρίζο τοπίο της καθημερινότητας, το στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Το μικρό μπαλκόνι γεμάτο γλάστρες, μαρτυρά το μεράκι της νοικοκυράς, την αγάπη της για τα λουλούδια.

Το μικρό δεντράκι σε απόσταση αναπνοής, δέχεται επίσης τη φροντίδα ευαισθητοποιημένων ανθρώπων. Δεν μπορείς παρά να συγχαρείς αυτούς τους ανθρώπους που με περισσή ευαισθησία φροντίζουν όχι μόνο τα του οίκους τους, αλλά και όσα υπάρχουν έξω απ’ το κατώφλι τους. Μακάρι ν’ αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου