ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κατεστραμμένη σχάρα

κατεστραμμένη-σχάρα-784110

Κατεστραμμένη σχάρα

Σε επικίνδυνο φαινόμενο και για τις ζωές πολιτών, εξελίσσονται τα ανοιχτά φρεάτια στους δρόμους της πόλης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κατεστραμμένη σχάρα στην οδό Ρήγα Φεραίου με Κουντουριώτου. Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές στην πόλη μας δημιουργώντας σοβαρούς κινδύνους κυρίως σε δίτροχα οχήματα και πεζούς. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να φροντίσουν για την αποκατάσταση τέτοιων περιπτώσεων.

Αθ.Τ

Χωρίς φώτα

Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί εδώ και αρκετές ημέρες η οδός Κύπρου από το ύψος της Αναλήψεως έως την οδό Γ. Δήμου. Προφανώς υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα στο κομμάτι του δρόμου. Οι περίοικοι διαμαρτύρονται γιατί φοβούνται όπως αναφέρουν να κυκλοφορήσουν έξω τις νυχτερινές ώρες. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να φροντίσουν άμεσα για την επιδιόρθωση της βλάβης.

Αθ.Τ

Μύρισε άνοιξη

Ανθισμένα παρτέρια και χρώματα που μιλούν για την χαρά της άνοιξης, κοσμούν τον χώρο εισόδου του Διαύλου. Το μπαζάρ της Φλόγας που βρίσκεται σε εξέλιξη, στέλνει προς κάθε κατεύθυνση μηνύματα ελπίδας, τα οποία ενισχύονται δεόντως από τον ανθισμένο διάκοσμο που υπάρχει στον χώρο της δωροέκθεσης. Η άνοιξη που είναι κατά κανόνα συνυφασμένη με την αναγέννηση και την ελπίδα, αποτυπώνεται εύγλωττα στο φωτογραφικό στιγμιότυπο που απαθανάτισε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου