ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

«Προσοχή κίνδυνος»

προσοχή-κίνδυνος-796564

Υπό κατάρρευση βρίσκεται η πεζούλα που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας στην οδό Αρμονίας με Γαίας, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο. Οι περίοικοι αναγκάστηκαν να γράψουν πάνω στο τοίχο της πεζούλας «Προσοχή κίνδυνος» προκειμένου οι πεζοί να μην πλησιάζουν κοντά, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να καταρρεύσει. Όπως αναφέρουν οι περίοικοι ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου θα πρέπει να φροντίσει άμεσα για την αποκατάσταση της πριν σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Αθ.Τ

Ενταση

Στιγμές έντασης καταγράφονται σε καθημερινή σχεδόν βάση σε διάφορα σημεία της πόλης, κυρίως δε σε ώρες κυκλοφοριακής αιχμής. Οι στιγμές έντασης καταγράφονται κατά κανόνα δι’ ασήμαντη αφορμή, κι όπως υπογραμμίζουν οι καλά γνωρίζοντες τα της ψυχολογίας των νεοελλήνων, η περίοδος της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, είναι η γενεσιουργός αιτία των προαναφερθέντων.

Γ.Υ.

Προτεραιότητα

Το παραπάνω φαινόμενο επαναλήφθηκε για πολλοστή φορά χθες μεταξύ οδηγών, σε κεντρική οδική αρτηρία, με φόντο την προτεραιότητα. Η αναμονή εν ώρα κυκλοφοριακής αιχμής έγινε για μια ακόμη φορά η αφορμή για παρατεταμένα κορναρίσματα και έντονους διαλόγους, που διήρκεσαν λίγα λεπτά και διακόπηκαν μόλις δόθηκε το πράσινο φως για την εκκίνηση των οχημάτων.

Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου