ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Για γέλια και για κλάματα!

για-γέλια-και-για-κλάματα-713536

Οπως φαίνεται στο φωτογραφικό στιγμιότυπο κάποιος αφαίρεσε την σχάρα από το φρεάτιο στην οδό Κ. Καρτάλη στο ύψος της Δημ. Γεωργιάδου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τρύπα στο πεζοδρόμιο. Έτσι οι περίοικοι προκειμένου να μην γίνει κάποιο ατύχημα αποφάσισαν να τοποθετήσουν μέσα ένα τσιμεντόλιθο με σκοπό να γίνει άμεσα αντιληπτό από τους περαστικούς.

Αθ.Τ

Χρήζει προσοχής

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τους μαθητές του 10ου Γυμνασίου Διμηνίου καθώς διασχίζουν τον δρόμο στην οδό Διμηνίου καθώς οι περισσότεροι οδηγοί τρέχουν με 70-80 χλμ, τη στιγμή που η πινακίδα σήμανσης αναγράφει ανώτατο όριο ταχύτητας τα 30 χλμ και μάλιστα σε ένα σημείο που δεν υπάρχει πεζοδρόμιο.

Αθ.Τ

Προσοχή

Το πρόβλημα υφίσταται επί αρκετό καιρό και εντοπίζεται στον πεζοδρόμιο της Σπ. Σπυρίδη, πολύ κοντά στο ύψος της οδού Κωνσταντά. Οι καλυπτήριες πλάκες του πεζοδρομίου απουσιάζουν στο συγκεκριμένο τμήμα που αποτυπώνεται φωτογραφικά από το φακό του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, με αποτέλεσμα να απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους διερχόμενους πεζούς. Κατά συνέπεια πρέπει να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου