ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επιπλα στα σκουπίδια

επιπλα-στα-σκουπίδια-714915

Αυτόν τον καιρό, ξανά τα σκουπίδια είναι γεμάτα από παλιά έπιπλα. Οι μισοσπασμένοι και μισοσκισμένοι καναπέδες, τα γδαρμένα ντουλάπια και οι ντεμοντέ καρέκλες κοσμούν πολλούς δρόμους του Βόλου, κυρίως έξω από τους κάδους απορριμμάτων. Παρότι λειτουργεί σχετική υπηρεσία του Δήμου Βόλου για τη μεταφορά των παλιών επίπλων πολλοί εξακολουθούν να την αγνοούν.

Αθ.Τ

Διπλοπαρκάρισμα

Το κυκλοφοριακό χάος, τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο, στους δρόμους του Βόλου. Αναγνώστης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ καταγγέλλει την αδιαφορία των ανδρών της Δημοτικής Αστυνομίας για τους σχετικούς ελέγχους, με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότεροι οδηγοί να διπλοπαρκάρουν αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους πολίτες. Το φαινόμενο του διπλοπαρκαρίσματος παρατηρείται έντονα στην οδό Γ. Δήμου με αποτέλεσμα πολλές φορές να δυσκολεύονται να περάσουν τα αστικά λεωφορεία, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Αθ.Τ

Απαιτείται προσοχή

Σειρά προβληματικών σημείων εντοπίζονται στα πεζοδρόμιο που εκτείνεται κατά μήκος της οδού Αγίου Νικολάου. Κατά συνέπεια απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά των ανύποπτων διερχόμενων περιπατητών. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ αποτυπώνει ένα μέρος του προβλήματος, που εστιάζεται στο ύψος της οδού Δημάρχου Γεωργιάδου και απαιτεί την φροντίδα των αρμοδίων.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου