ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πινακίδα στηρίζεται σε δέντρο

πινακίδα-στηρίζεται-σε-δέντρο-715471

Εχει γύρει επικίνδυνα η ταμπέλα που βρίσκεται σε πεζοδρόμιο της οδού Γκλαβάνη, στο ύψος της Αναλήψεως, με αποτέλεσμα να απαιτείται προσοχή από τους περαστικούς οι οποίοι διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο. Η πινακίδα σήμανσης, αυτή τη στιγμή στηρίζεται πάνω στο δέντρο που βρίσκεται στο σημείο. Καλό θα είναι να επιληφθούν του προβλήματος οι αρμόδιοι, επαναφέροντας την κεκλιμένη ταμπέλα στην πρότερη θέση της.

Αθ.Τ

Διασταύρωση χωρίς φώτα

Χωρίς φώτα βρίσκεται η διασταύρωση στο σημείο Δέλτα στο οδικό δίκτυο Βόλου-Αργαλαστής. Παρότι είναι ένα κεντρικό σημείο του Πηλίου που χωρίζει το Ανατολικό με το Νότιο Πήλιο, στο οποίο υπάρχει καθημερινά αυξημένη κίνηση βρίσκεται στα σκοτάδια. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να φροντίσουν για τον φωτισμό του σημείου άμεσα.

Αθ.Τ

Μεράκι

Είναι ευοίωνη η διαπίστωση ότι υπάρχουν ευαισθησίες σε αυτή την πόλη και (ευτυχώς) συμπολίτες οι οποίοι εκφράζουν έμπρακτα το μεράκι και την αγάπη τους για το περιβάλλον. Το μικρό παρτέρι που βρίσκεται κατά μήκος της οδού Ανθίμου Γαζή είναι εμφανώς περιποιημένο και το δεντράκι που αναπτύσσεται, αποκαλύπτοντας τα καταπράσινα φύλλα του, μαρτυρά το ενδιαφέρον των περιοίκων. Η συγκεκριμένη επισήμανση καταγράφεται ενδεικτικά, προκειμένου να αναδειχθεί με ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο, το οποίο ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, η σημασία της καλαισθησίας στην καθημερινότητά μας, που δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αντίθετα, θέση ζωής.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου