ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εικόνα εγκατάλειψης

εικόνα-εγκατάλειψης-716403

Ετοιμόρροπο είναι το σιδερένιο κιγκλίδωμα που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο επί της οδού Αργοναυτών, μπροστά από τα τσιπουράδικα της πόλης.

Δυστυχώς η εικόνα εγκατάλειψης ολοκληρώνεται με τις ακαθαρσίες ζώων που υπάρχουν πάνω στο πεζοδρόμιο.

Η παραλία τoυ Βόλου θεωρείται σήμα κατατεθέν για τους επισκέπτες αλλά και τους τουρίστες, και θα έπρεπε να μην παρατηρούνται τέτοιες εικόνες.

Αθ.Τ

Παντελής έλλειψη φωτισμού

Χωρίς φωτισμό βρίσκεται η συνοικία των Αγ. Αναργύρων εδώ και αρκετές εβδομάδες από το ύψος της οδού Υψηλάντου μέχρι την Αλαμάνας, με αποτέλεσμα το σημείο να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, επικοινώνησαν με τους αρμόδιους του Δήμου Βόλου και η απάντηση ήταν ότι ενδεχομένως να έχουν κλαπεί τα καλώδια.

Στην περίπτωση που όντως έχουν κλαπεί, ο Δήμος πρέπει να τα αντικαταστήσει ώστε μια ολόκληρη συνοικία να μην πρέπει να βρίσκεται στα σκοτάδια…!

Αθ.Τ

Ατάκτως εριμμένα

Εχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη την σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, έχοντας πάντα ως αφετηρία και γνώμονα την πόλη όπου ζούμε.

Η θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει το συγκεκριμένο παρτέρι που αποτυπώνουμε φωτογραφικά, βρίσκεται σε πλήρη αντίθεη με τα προαναφερθέντα.

Κάθε είδους άχρηστα αντικείμενα, ατάκτως εριμμένα, υποδηλώνουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν ορισμένοι, τον περιβάλλοντα χώρο, αδιαφορώντας κυριολεκτικά για τους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου