ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ακρως επικίνδυνο

ακρως-επικίνδυνο-2990

Ακρως επικίνδυνο για τους πεζούς και τους ποδηλάτες είναι το σημείο στις στροφές της Γορίτσας, στη σιδηροδρομικές γραμμές από το τρενάκι. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία έχουν καταρρεύσει τα ξύλα που βρίσκονται δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί τρύπα περίπου 1,5 μέτρο. Σε περίπτωση που κάποιος ανυποψίαστος πάει να περάσει το βράδυ θα πέσει μέσα και θα τραυματιστεί άσχημα. Πρέπει άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίας να τοποθετήσουν ξανά τα ξύλα στην θέση τους, προτού σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Αθ.Τ

Στα σκοτάδια

Επί μήνες βρίσκεται στα σκοτάδια ένα μεγάλο κομμάτι του Περιφερειακού δρόμου Βόλου, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα τόσο στους διερχόμενους οδηγούς όσο και στους πεζούς που διασχίζουν το δρόμο. Συγκεκριμένα δεν υπάρχουν φώτα από την γέφυρα του χειμάρρου Κραυσίδωνα μέχρι την πεζογέφυρα του Φυτόκου. Δυστυχώς μόνο στην Ελλάδα συναντάμε τέτοιες καταστάσεις, να υπάρχει Περιφερειακός δρόμος χωρίς φωτισμό…

Αθ.Τ

Προβληματικό σημείο

Ένα ακόμη προβληματικό σημείο κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, κατά μήκος του πεζοδρομίου της οδού Γαζή, πολύ κοντά στην οδό Κουμουνδούρου. Το κενό που δημιουργούν οι αποκολλημένες, άγνωστο για ποιο λόγο, πλάκες, ενισχύει τον κίνδυνο πρόσκλησης ατυχήματος για τους ανύποπτους περαστικούς. Ανάλογο πρόβλημα εντοπίζεται και σε άλλα σημεία της πόλης και ως εκ τούτου καλό θα είναι να μεριμνήσουν για την αποκατάστασή του οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου