ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Παγίδα

παγίδα-16032

Σε παγίδες έχουν μετατραπεί πολλά ξεκολλημένα πλακάκια σε πεζοδρόμια κεντρικών δρόμων του Βόλου. Σε κάποια πλακάκια υπάρχει κακοτεχνία από την αρχή της τοποθέτησης τους και κάποια άλλα ξεκόλλησαν με την πάροδο του χρόνου, αλλά είναι το ίδιο επικίνδυνα. Δεν είναι λίγοι οι πολίτες που έχουν πέσει «θύματα» από πλακάκια παγίδες και έχουν σκοντάψει ή γλιστρήσει με αποτέλεσμα να πέσουν και να υποστούν μικροτραυματισμούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όπως φαίνεται και στη φωτογραφία είναι το πεζοδρόμιο επί της Σ. Σπυρίδη στο ύψος της οδού Μαγνήτων. Καλό θα ήταν ο Δήμος μέσω των εργαζομένων να κάνει μια γενική καταγραφή του προβλήματος.

Αθ.Τ

Χρειάζεται καθάρισμα

Περίπου ένα μέτρο έχουν φτάσει τα χόρτα στον πίσω χώρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, στην πλευρά της Κύπρου. Οι αρμόδιοι για τη συντήρηση και τον καθαρισμό του σχολείου θα πρέπει να φροντίσουν για την αποψίλωση του χώρου.

Αθ.Τ

Ανθισμένη αμυγδαλιά

Νότα ελπίδας και αισιοδοξίας αποτελεί στην πεζή, μουντή καθημερινότητα, η ανθισμένη αμυγδαλιά, όπου κι αν την συναντήσεις. Σου γλυκαίνει την ψυχή το δέντρο με τους πρώτους ανθούς, που είναι προμήνυμα άνοιξης, αλλά κι ελπίδας. Ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ αποτύπωσε το δέντρο με τους πρώτους ανθούς, που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Τάκη Οικονομάκη, μεταφέροντας με εύγλωττο τρόπο αισιόδοξα μηνύματα και σκέψεις, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου