ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Λίμνη

λίμνη-17719

Μικρή λίμνη θυμίζει η Πλατεία Πανεπιστημίου μετά τη βροχή που έπεσε χθες στο Βόλο. Μπορεί η βροχή να ήταν μικρής έντασης, ωστόσο αρκούσε για να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο σημείο. Οι πεζοί απέφευγαν να περνούν από το σημείο και επέλεγαν να κατεβαίνουν στο δρόμο για να μη βραχούν.

Αθ.Τ

Λύση στις λακκούβες

Λύση στο θέμα της «λακκούβας» φαίνεται ότι θα δώσει η Δημοτική Ενότητα Νέας Ιωνίας αφού από χθες οι Τεχνικές Υπηρεσίες ξεκίνησαν την αποκατάσταση των δρόμων, με σκοπό να αποφεύγεται το «ράβε – ξήλωνε» στους δρόμους. Η αλήθεια είναι ότι οι Τεχνικές Υπηρεσίες θα χρειαστεί να δουλέψουν για μέρες μέχρι βελτιωθεί η εικόνα της πόλης.

Αθ.Τ

Κομβικό σημείο

Ορατό είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο μέσο σχεδόν του οδοστρώματος της Κ. Καρτάλη και στο ύψος ειδικότερα που τέμνεται με την οδό Αλεξάνδρας, όπου έχει δημιουργηθεί ευδιάκριτη λακκούβα. Οι έντονοι κραδασμοί που δημιουργούνται στο συγκεκριμένο σημείο κάθε φορά που διέρχονται βαρέα οχήματα, σε συνάρτηση με το παραπάνω πρόβλημα, προκαλούν την έντονη ανησυχία όσων στέκονται δίπλα από τον φωτεινό σηματοδότη. Η επισήμανση που καταγράφεται, απευθύνεται στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να επιληφθούν του προβλήματος, λαμβάνοντας υπόψη ότι συνδέεται άμεσα με κομβικό σημείο της πόλης, ευρείας κυκλοφορίας.

Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου