ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εξω τα σκουπίδια

εξω-τα-σκουπίδια-19655

Πεσμένο στην οδό Ερμού με Σ. Σπυρίδη βρίσκεται το καλαθάκι απορριμμάτων που φαίνεται στη φωτογραφία με αποτέλεσμα να έχουν διασκορπιστεί τα σκουπίδια έξω. Οι αρμόδιες Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Βόλου πρέπει άμεσα να φροντίσουν για την αποκατάσταση της εικόνας, αφού πρόκειται για τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης από τον οποίο περνούν καθημερινά εκατοντάδες πολίτες.

Αθ.Τ

Διπλοπαρκάρουν

Καθημερινό είναι πλέον το φαινόμενο του διπλοπαρκαρίσματος στο Βόλο, προσθέτοντας ακόμη ένα επιπλέον πρόβλημα στην πόλη. Πολλοί κάτοχοι Ι.Χ. διπλοπαρκάρουν σε κεντρικούς δρόμους χωρίς να νοιάζονται καν για τους συμπολίτες τους που αναγκάζονται να περιμένουν μέχρι να ξεπαρκάρουν.

Αθ.Τ

Εμφανής φθορά

Δεκάδες προβληματικά σημεία εντοπίζονται κατά μήκος των πεζοδρομίων της οδού Αγίου Νικολάου, κυρίως δε στο ύψος της Δημάρχου Γεωργιάδου. Η φθορά είναι ευδιάκριτη σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου και κατά συνέπεια απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους διερχόμενους. Η επισήμανση που διατυπώνεται από πολλούς περιοίκους, προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, είναι να ληφθεί μέριμνα, προκειμένου να διευθετηθούν τα υπάρχοντα προβλήματα και να εξαληφθεί ο κίνδυνος τυχόν ατυχημάτων.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου