ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ράβε – ξήλωνε

ράβε-ξήλωνε-24700

Αστοχίες παρατηρούνται σε αρκετές περιπτώσεις δρόμων του Βόλου. Για παράδειγμα, οι λακκούβες στη διασταύρωση της οδού Ιωλκού με Ανθ. Γαζή θυμίζουν το γεφύρι της Άρτας. Άλλη μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι το μπάλωμα που υπάρχει στη συμβολή των οδών Παπακυριαζή με Σαρανταπόρου στα Παλιά του Βόλου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να φροντίσουν για την αποκατάσταση τέτοιων εικόνων.

Αθ.Τ

Αναρχία στο παρκάρισμα

το τελευταίο χρονικό διάστημα η κατάσταση στο Βόλο έχει εκτροχιαστεί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες παρατηρούνται πολλά περιστατικά παράνομης στάθμευσης, όσο και αν προσπαθεί να ελέγχει τέτοιες καταστάσεις η Τροχαία και η Δημοτική Αστυνομία. Ακόμη στον δρόμο της Σ. Σπυρίδη είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο οδηγοί ΙΧ να παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο.

Αθ.Τ

Σε κεντρικό σημείο

Το προβληματικό σημείο εντοπίζεται στο δεξί τμήμα της οδού Ογλ, στο ύψος ειδικότερα της οδού Γαλλίας. Η λακκούβα που υπάρχει στο οδόστρωμα, εγκυμονεί προφανείς κινδύνους τόσο για τους περαστικούς, όσο και για τους οδηγούς δίτροχων και ποδηλάτων και κατά συνέπεια απαιτείται η παρέμβαση των καθ’ ύλην αρμοδίων, για ευνόητους λόγους.

Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου