Εχουν ξεκολλήσει

Τελευταία ενημέρωση: 2013-02-13, 13:54:57
Εχουν ξεκολλήσει

 

Εχουν ξεκολλήσει από τη θέση τους τα πλακάκια που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο επί της οδού Γ .Λαμπράκη στη συμβολή της με την οδό Λαχανά. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία αυτό οφείλεται στις ρίζες δέντρου που βρίσκονται στο σημείο, ωστόσο σε συνδυασμό  με τον ελλιπή φωτισμό δημιουργούνται προβλήματα στους πεζούς.

 

Αθ.Τ

Κλάδεμα δέντρων

Στο κλάδεμα και στον καθαρισμό των δέντρων που βρίσκονται στην οδό Σ. Σπυρίδη προχώρησαν  τις προηγούμενες ημέρες  οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, αναβαθμίζοντας αισθητικά τον δρόμο.  Παράλληλα τώρα  διευκολύνεται η διέλευση των πεζών, αφού σε πολλά σημεία χρειάζονταν να κατέβουν στο δρόμο, μιας και τα κλαδιά των δέντρων  είχαν κατακλύσει το πεζοδρόμιο.

Αθ.Τ

Αντιαισθητική εικόνα   

Το φαινόμενο είναι μάλλον σύνηθες και συναντάται σε διάφορα σημεία της πόλης. Παρ’ όλα ταύτα, η φωτογραφική αποτύπωση αλλά και επισήμανση του προβλήματος κρίνεται αναγκαία, διότι το θέαμα που παρουσιάζει το ατάκτως ερριμμένο παλιό στρώμα, είναι αν μη τι άλλο αντιαισθητικό, αλλά και βλαβερό, ταυτόχρονα, για το περιβάλλον. Οι κάδοι σκουπιδιών και ο πέριξ αυτών χώρος δεν ενδείκνυται για την εναπόθεση κάθε λογής άχρηστων αντικειμένων, αλλά παρ’ όλα ταύτα, η συνήθεια παραμένει, με προφανείς επιπτώσεις για την ίδια την πόλη.

Γ.Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=