Αρρύθμιστα φανάρια

Τελευταία ενημέρωση: 2013-02-12, 10:33:57
Αρρύθμιστα φανάρια

Πολλά παράπονα από πολίτες του Βόλου υπάρχουν σχετικά με τα φανάρια στη διασταύρωση Διμηνίου. Όπως αναφέρουν, στα φανάρια δεν υπάρχει σωστή ρύθμιση με αποτέλεσμα να μπερδεύουν τους οδηγούν και παράλληλα να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για πρόκληση ατυχημάτων. Οι αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει άμεσα να προχωρήσουν σε σωστές ρυθμίσεις των φαναριών.

Αθ.Τ 

Ετοιμόρροπη

Ετοιμη να καταρρεύσει είναι η πινακίδα στην περιοχή Μαλάκι με κατεύθυνση προς το Βόλο. Καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να φροντίσουν για την αποκατάστασή της. Παρόμοιες εικόνες με πινακίδες σήμανσης παρατηρούνται σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου Βόλου - Αργαλαστής.

Αθ.Τ

Επικίνδυνη κλίση

Ευδιάκριτο είναι το πρόβλημα που αποτύπωσε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Συγκεκριμένα έχουν γύρει επικίνδυνα τα προστατευτικά κιγκλιδώματα που βρίσκονται παραπλεύρως του εξωτερικού περιβόλου του ναού της Μεταμορφώσεως και συγκεκριμένα στη νότια πλευρά. Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί πόλο έλξης για αρκετά παιδιά, τα οποία παίζουν αμέριμνα στον περιβάλλοντα χώρο του ναού, με την συνοδεία των γονέων τους. Σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαία η αποκατάστασή τους από τους αρμόδιους, προς αποφυγή τυχόν ατυχημάτων.

Γ.Υ.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=